Μικτές Ομάδες ΕΠΣΚ: Θύμισαν κάτι απ’ το παρελθόν…

Στους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή, όπου επικράτησαν με 3-0 (οι παίδες) και 2-0 (οι νέοι)

Κάτι από το παρελθόν ξαναθύμισαν την Τετάρτη στην Κομοτηνή οι μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας. Τότε που ήταν το φόβητρο για κάθε αντίπαλο, τότε που ο στόχος ήταν υψηλός, τότε που διεκδικούσαν όχι απλά την είσοδο τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος, αλλά και μία θέση στο βάθρο.

3-0 οι Παίδες

Η ομάδα των Παίδων παρατάχθηκε μπροστά στην τριάδα των διαιτητών Σταφυλά – Ναζιρόπουλο – Χρηστίδου της ΕΠΣ Έβρου με την παρακάτω σύνθεση: Ματσάγκος Α., Παπαγεωργίου, Τσονάκας, Ορφανίδης, Ματσάγκος Ι., Συμεωνίδης, Βουδούρης, Τζεράκης, Λασκαράκης, Ανθουλάκης, Δεληγιαννίδης. Χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή και οι Μεσίνης, Λυσσαρίδης, Λάσκαρης, Δούμας και Δομνίδης. Η ομάδα των προπονητών Χατζηιωαννίδη, Τερμετζή, Χατζηβασιλειάδη πήρε τη δεύτερη της νίκη με σκορ 3-0 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

2-0 οι Νέοι

Η ομάδα των Νέων μας παρατάχθηκε μπροστά στην τριπλέτα των διαιτητών  Σιμίδη – Ναζιρόπουλο – Χρηστίδου της Ένωσης Έβρου με την εξής σύνθεση: Μαϊμαρέλης, Τσαλμάς, Γαβριήλ, Τουρετζόγλου, Κυριαζούδης, Κουκούμης, Παρασκευάς, Νομικός, Βακιρτζής, Λώλης, Κλοκίδης. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν και οι Μπλιώνης, Λασκαράκης, Καραμεταξάς και Σιδηρόπουλος. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Καβάλας στάθηκαν αξιοπρεπώς μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-0.

Πρώτα στον ΑΟΚ τα

ταλέντα της Καβάλας

Η Επιτροπή Μεικτών Ομάδων βλέπει την προσπάθεια της να αποδίδει καρπούς και αισιοδοξεί ότι σε βάθος χρόνου το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, μέσω των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων,  θα πάρει τη θέση που του αξίζει. Η ποδοσφαιρική Καβάλα δεν μπορεί και δεν της αξίζει να είναι ουραγός σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου. Παράγοντες, προπονητές, διαιτητές πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω και όλοι μαζί να δουλέψουμε για τον κοινό στόχο, την άνοδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Στην ΕΠΣΚ θέλουν τον ΑΟΚ στα σαλόνια των μεγάλων εθνικών κατηγοριών, θέλουν το Νέστο Χρυσούπολης, τον Ορφέα Ελευθερούπολης, τον Κεραυνό Κρηνίδων, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Αετό Ορφανού και όλα τα υπόλοιπα σωματεία μας να βρίσκονται ή να διεκδικούν την είσοδο τους στις εθνικές κατηγορίες. Θέλουν τη βιτρίνα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, τις μεικτές ομάδες, να προβάλλουν τα ποδοσφαιρικά ταλέντα του νομού μας έξω από τα στενά όρια της περιοχής. Θέλουν τα νεαρά αυτά παιδιά να περνούν πρώτα μέσα από τον ΑΟΚ και στη συνέχεια να γίνονται «μήλον της έριδος» για τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Όλοι μαζί μπορούμε.

Το Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης

Να σημειωθεί ότι μεγάλη εντύπωση έκανε στους ανθρώπους της ΕΠΣ Καβάλας αλλά και στους φιλάθλους μας, που συνόδευσαν τις ομάδες στην Κομοτηνή, το όμορφο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Το γήπεδο αυτό, που θεωρείται ένα ποδοσφαιρικό στολίδι για την περιοχή της Θρακιώτικης πόλης, είναι το δεύτερο ενωσιακό γήπεδο που διαθέτει η ΕΠΣ Θράκης. Μακάρι να τους φθάσουμε κάποτε κι εμείς στον τομέα αυτόν, διορθώνοντας έστω το ενωσιακό γήπεδο στην περιοχή των Αμισιανών.