AO Kαβάλας: Στην έξοδο Καπνόπουλος και Τζιτζιφάκος

Μετά τον Κειτά, εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν γιατί δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές τίθενται στην ουσία εκτός ρόστερ της ομάδας της Καβάλας, όπως είχε επισημανθεί και χθες όταν έγινε γνωστό ότι ο Κειτά θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον ΑΟΚ. Τότε είχε ειπωθεί ότι το νεαρό ποδοσφαιριστή από το Μάλι θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες που ήταν χολωμένοι από το γεγονός ότι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, μέχρι στιγμής, στην πορεία της ομάδας το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Γιώργος Καπνόπουλος και Θανάσης Τζιτζιφάκος, οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του ερασιτέχνη στην συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου για να αναλύσουν τους λόγους για τους οποίους εξέφρασαν την επιθυμία της αποχώρησης τους.

Οι απόψεις των παικτών

Ο Καπνόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι αισθάνεται αδικημένος από τον προπονητή Κώστα Ανυφάντακη για το γεγονός ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην ομάδα, ενώ ο Τζιτζιφάκος επισήμανε από την πλευρά του ότι θεωρεί ότι ο προπονητής δεν τον υπολογίζει ως βοήθεια στην πορεία του πρωταθλήματος. Επίσης τόνισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές του σε άλλη περιοχή της χώρας γι’ αυτό και ζητάει να λυθεί η συνεργασία με τον σύλλογο, κάτι που θέλησε και ο Καπνόπουλος.

Χολωμένοι στην διοίκηση…

Η θέση του ΑΟΚ πάνω σ’ αυτό το θέμα είναι πάγια και εκφράστηκε και στην περίπτωση του Κειτά! Απ’ την στιγμή που κάποιος παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, τίθεται αυτομάτως εκτός πλάνων, γι’ αυτό και οι δύο ποδοσφαιριστές θα πρέπει ήδη να θεωρούνται παρελθόν! Όπως τονίστηκε όμως και με την υπόθεση του Κειτά, στην διοίκηση είναι χολωμένοι από το γεγονός ότι αυτές οι τάσεις φυγής εκφράστηκαν σχεδόν αμέσως μετά την πληρωμή του μισθού του Νοεμβρίου…

Ραντεβού με τον Ανυφαντάκη

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο τίθεται σε άλλη βάση και ήδη το θέμα έχει συζητηθεί με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη! Περισσότερα πάντως αναμένεται να ειπωθούν από την επόμενη εβδομάδα, όταν σταματήσουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, στο νέο ραντεβού που έχει τεθεί με τον προπονητή.

«Ζωτικής σημασίας η βοήθεια του Δήμου»

Τις ευχαριστίες της προς την Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου και την πρόεδρο της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου, που για ακόμα μια χρονιά στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα με την ζωτικής σημασίας βοήθεια τους, εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας, την κ. Δήμαρχο  Δήμητρα Τσανάκα, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Φιλόσογλου, καθώς και την πρόεδρο της Δημωφέλεια κ. Ιωσηφίδου που για τέταρτη συνεχή χρονιά βρίσκονται στο πλευρό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και στηρίζουν την δύσκολη προσπάθεια μας. Η οικονομική υποστήριξη από μεριάς του Δήμου είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας και είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή η εξαιρετική συνεργασία θα συνεχιστεί. Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε και την  συνεχή επικοινωνία που έχουμε με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Φιλόσογλου, ο οποίος βρίσκεται στο πλάι μας και μεριμνά για την άμεση επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων τόσο στο ΔΣ Ανθή Καραγιάννη όσο και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας».

Δοκιμασία στους Αντιφιλίππους για το κύπελλο ΕΠΣΚ

Στην προτελευταία στροφή του μπαίνει πλέον το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας με την διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης που, όπως είναι γνωστό, είναι η μοναδική της διοργάνωσης που πραγματοποιείται σε διπλούς αγώνες. Το φαβορί του θεσμού ΑΟ Καβάλας θα βρεθεί στις 3.00 στο γήπεδο των Αντιφιλίππων για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι. Την ίδια ώρα στο Βερούλειο στάδιο ο Βύρωνας θα αντιμετωπίσει τον Βρασίδα Ν. Πέραμου στην προσπάθεια του να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Αντιφίλιπποι – Καβάλα
Βύρων – Ν. Πέραμος
Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018