ΕΟΣ Καβάλας: Γιάννης Τζανετάκης και Νίκος Σιδερίδης αποκάλυψαν τα μυστικά των αγώνων μεγάλων αποστάσεων

Ο καταξιωμένος προπονητής και ο 1ος Έλληνας και 3ος της γενικής κατάταξης του Σπάρταθλου για το 2017 μίλησαν σε εκδήλωση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας για τη διατροφή και τις ενεργειακές τακτικές στους αγώνες

Το αδιαχώρητο επικράτησε στα γραφεία του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, στην εκδήλωση-ομιλία σχετική με τη διατροφή και τις ενεργειακές τακτικές στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Ομιλητές ήταν δυο καταξιωμένα πρόσωπα της Καβάλας κι όχι μόνο: ο προπονητής Γιάννης Τζανετάκης και ο 1ος φέτος Έλληνας και 3ος της γενικής κατάταξης του Σπάρταθλου Νίκος Σιδερίδης. Στη διάρκεια και στο τέλος των εισηγήσεων υπήρξε συνομιλία και απάντηση ερωτήσεων που τέθηκαν από το κοινό.

Μετά την παρουσίαση της ανάβασης στους Δολομίτες από μέλη του ΕΟΣ Καβάλας, η βραδιά αυτή ήταν η δεύτερη μιας σειράς εκδηλώσεων, αθλητικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, που θα λαμβάνουν μέρος στον νέο χώρο των γραφείων του Συλλόγου. Σχετικές ανακοινώσεις των επόμενων εκδηλώσεων θα ανακοινώνονται έγκαιρα, ενώ προβλέπεται βιντεοσκόπηση, έτσι ώστε να μπορούν να τις παρακολουθήσουν σε δεύτερο χρόνο, στο internet, όσοι για διάφορους λόγους αδυνατούν να παραστούν στις παρουσιάσεις.