ΑΟ Καβάλας: Συλλυπητήρια για τον Ανδρέα Αστεριάδη

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Ανδρέα Αστεριάδη εκφράζει με ανακοίνωση του η διοίκηση του Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Ανδρέα Αστεριάδη, εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Ο παλαίμαχος Εβρίτης ποδοσφαιριστή της ομάδας, που εκτός από την Καβάλα αγωνίστηκε και στον Ορέστη Ορεστιάδας, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ασπίδα Καβύλης «έφυγε» ξαφνικά την Κυριακή και κηδεύτηκε την Δευτέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καβύλη. Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Ανδρέα Αστεριάδη που έφυγε από την ζωή στα 58 του χρόνια, και εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια του».

Ευχαριστίες…

Παράλληλα στον ΑΟΚ συνεχίζουν να ευχαριστούν όλους όσους τους στηρίζουν στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν και σ’ αυτό το πλαίσιο ευχαριστούν την επιχείρηση «Βικελίδης – Χρυσανθίδης ΑΒΕΕ». Συγκεκριμένα «επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας την Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Παραλιμνίου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς επίσης και την Καβαλιώτικη εταιρεία «Βικελίδης – Χρυσανθίδης ΑΒΕΕ» που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας».