ΑΟ Καβάλα: «Τρίποντο» και στον Έβρο, 0-2 τον Ορέστη Ορεστιάδας

Έχοντας την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησε δίκαια με τα γκολ του Παπαδόπουλου στο 15ο λεπτό και του Τζελίδη στο 87’ με απ’ ευθείας φάουλ

Μ’ ένα γκολ στην αρχή του αγώνα κι ένα στο τέλος ο ΑΟΚ πήρε το μεγάλο «διπλό» στην Ορεστιάδα από τον Ορέστη με 0-2 το απόγευμα της Κυριακής 25/2 και διατήρησε τη διαφορά των 7 βαθμών από τον 2ο Νέστο στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Καβάλα ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους και πήρε δίκαια τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Πήρε το προβάδισμα στο 15ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ του ομίλου και του πρωταθλήματος Βασίλη Παπαδόπουλο, με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ «κλείδωσε» τη νίκη στο 87ο λεπτό με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Τζελίδη που ήρθε από τον πάγκο.

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει τη νίκη πολύ νωρίτερα, αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν οι Γκέκας, Σαμπανίδης και Καρακώστας.

Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Αστράς, Καζαντζίδης, Περδίκης, Σμίλτος, Δαλιανόπουλος, Καρακώστας, Μέτσε, Λαγός, Σαμπανίδης, Γκέκας, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Στοϊνοβιτς, Γιαγτζίδης και Τζελίδης.