ΑΟ Καβάλας: Τα δεδομένα για τη νέα μεταγραφή

Απ’ το αποτέλεσμα της «εξόρμησης» που θα γίνει για να εξασφαλιστούν τα επιπλέον χρήματα θα εξαρτηθεί αν θα γίνει η… υπέρβαση! Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος…

Η πολύτιμη νίκη της ομάδας της Καβάλας την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για διεκδίκηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και παράλληλα και τις πιθανότητες να προχωρήσει σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου. Στον ΑΟΚ βλέπουν ότι η νεανική τους ομάδα χρειάζεται ακόμα κάποιες… πινελιές εμπειρίας για να μπορέσει να μπει για τα καλά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όμως αυτή τη στιγμή έχουν φτάσει «ταβάνι» σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό τους και δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, έχοντας πάντα ως φιλοσοφία ότι δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα απλήρωτο στο τέλος της χρονιάς!

Αλλαγή σχεδίων…

Γι’ αυτό λοιπόν και η όποια νέα μεταγραφική κίνηση θα συνδυαστεί με την οικονομική ενίσχυση που θα προκύψει τις επόμενες ημέρες. Στον ερασιτέχνη είχαν προγραμματίσει αυτό το διάστημα (όπου σύμφωνα με τον προγραμματισμό δεν θα υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω ρεπό) να προσεγγίσουν επιχειρηματίες αλλά και θεσμικούς παράγοντες της περιοχής προκειμένου να… ενεργοποιήσουν τις υποσχέσεις που τους δόθηκαν κατά καιρούς. Απ’ το αποτέλεσμα αυτής της εξόρμησης, απ’ την οποία θα φανεί αν υποσχέσεις γίνουν πράξη και δεν μείνουν μόνο στα λόγια, θα εξαρτηθεί τελικά αν ο ΑΟΚ θα κάνει ακόμα μια προσθήκη! Οι προβλέψεις πάντως είναι αρκετά ευνοϊκές, οπότε…

Το προφίλ της νέας μεταγραφής

Στο μεσοδιάστημα πάντως η τεχνική ηγεσία αλλά και η διοίκηση έχουν κάνει την προεργασία τους και έχουν ήδη εντοπίσει τους στόχους τους. Αυτό που θέλουν στον ΑΟΚ είναι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο στον μεσοεπιθετικό τομέα με έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο που θα είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα στην ενδεκάδα! Οι επιλογές φαίνεται να είναι αρκετές, ειδικά απ’ την στιγμή που τα χρήματα που θα προσφερθούν θα είναι εξασφαλισμένα. Ο παίκτης αυτός θα έρθει στην Καβάλα για 2-3 μήνες και αυτό που θέλουν στην ομάδα είναι να μπορέσει να κάνει πραγματικά την διαφορά! Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που διακόπηκε η συνεργασία με τον Μπερτάντ Ρομπέρ, που συνεχίζει στο τοπικό πρωτάθλημα της Κομοτηνής με την φανέλα του Ιάσμου, παίρνοντας την θέση του γνωστού Πάτρικ Ογκουνσότο!

Κόβει την πίτα του την Τρίτη 30 Ιανουαρίου

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό ο ερασιτέχνης ΑΟΚ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την ερχόμενη εβδομάδα στον «Μιχάλη» στο Περιγιάλι! Συγκεκριμένα το ραντεβού έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη 30 Ιανουαρίου (εορτή των Τριών Ιεραρχών) στις 6 το απόγευμα! Εκεί θα βρίσκονται όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα (εκτός απ’ τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, θα είναι το βόλεϊ, το καράτε και ο στίβος), σε μια γιορτή που έχει καθιερωθεί πλέον να γίνεται κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες!

Επιστροφή στις προπονήσεις

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, απ’ την στιγμή που άλλαξε ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος, η ομάδα μπήκε από την Τρίτη σε αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει του αγώνα με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου την Κυριακή στην Ροδόπη, που μόνο εύκολος δεν θα είναι! Μπορεί ο αντίπαλος να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως παλεύει όλα τα παιχνίδια και ενίοτε παίρνει και θετικά αποτελέσματα, όπως το «Χ» που απέσπασε την Κυριακή στο Διδυμότειχο! Ο ΑΟΚ άλλωστε θα αγωνιστεί εκεί μόνο για τη νίκη, μιας και η ισοπαλία θα είναι αποτυχία γι’ αυτόν, με δεδομένο ότι θέλει να χτυπήσει την πρωτιά!

Γ’ Εθνική:

Πρωτάθλημα την Κυριακή,

τελικός κυπέλλου στις 25/3

Κανονικά θα διεξαχθεί την Κυριακή η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μιας και ο προγραμματισμός που προέβλεπε ρεπό στις 28 Ιανουαρίου ανατράπηκε από την Ομοσπονδία!  Η αλλαγή του προγράμματος προέκυψε ύστερα από την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει την διεξαγωγή όλων των τελικών κυπέλλων των Ενώσεων την ίδια ημέρα, δηλαδή την Κυριακή 25 Μαρτίου, οπότε και όλοι οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής θα έχουν ρεπό! Στον τελικό της ΕΠΣ Καβάλας, όπως είναι γνωστό έχει προκριθεί ο ΑΟΚ (που απέκλεισε στον ημιτελικό τον ΜΑ Αντιφιλίππων) και ο Βύρωνας (που απέκλεισε με την σειρά του τον Βρασίδα Ν. Περάμου). Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμηθεί το «Ανθή Καραγιάννη». Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν σε συνάντηση που θα έχουν οι παράγοντες των δύο συλλόγων στα γραφεία της ΕΠΣΚ το προσεχές διάστημα!