3ο Εργασιακό Μπάσκετ: Κοπή πίτας με ευχές για «όχι άλλους τραυματισμούς»

Άπαντες παρόντες στην πρώτη κοπής πίτας του επιτυχημένου θεσμού του Δήμου Καβάλας στο ξενοδοχείο «Galaxy»

Με την παρουσία του συνόλου των ομάδων που συμμετέχουν στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του Δήμου Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ που φέτος διανύει τον 3ο χρόνο της παρουσίας του στο αθλητικά πράγματα της περιοχής μας. Λόγω της μεγάλης αποδοχής του πρωταθλήματος φέτος η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να μαζέψει όλες τις ομάδες σ’ αυτή την γιορτή που διοργανώθηκε στο Roof Garden του ξενοδοχείου «Galaxy», στην οποία παραβρέθηκε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου και ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Μπόνιας.

«Απ’ τα καλύτερα στην Ελλάδα»

Ο υπεύθυνος της διεύθυνσης αθλητισμού της «Δημωφέλεια», που είναι και η ψυχή της διοργάνωσης, Θανάσης Παπανικολάου καλωσορίζοντας τις ομάδες και τους παραβρισκόμενους, αφού ευχαρίστησε την δήμαρχο και την πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης για το ότι μόλις δέχτηκαν την πρόταση για την διοργάνωση της πρώτης κοπής της πίτας την αποδέχτηκαν αμέσως, τόνισε ότι «το Εργασιακό πρωτάθλημα της Καβάλας θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, όχι μόνο λόγω των πολλών συμμετοχών (20 ομάδες), αλλά και λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων»! Με τη σειρά τους η κ. Τσανάκα και η κ. Ιωσηφίδου ευχήθηκαν σε όλους υγεία και όχι άλλους τραυματισμούς, μιας και είναι γνωστό ότι τα περιστατικά σοβαρών τραυματισμών δεν είναι λίγα στην διοργάνωση.

«Κάνουμε αυτό που αγαπάμε»

Αφού η Δήμαρχος έκοψε από ένα κομμάτι της βασιλόπιτας σε κάθε ένα από τους εκπροσώπους των ομάδων, τιμήθηκαν δύο συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα για την εξαιρετική τους παρουσία. Ο πρώτος ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του Εργασιακού, ο 56χρονος Αλκιβιάδης Λάιος ο οποίος είπε ότι το «πρωτάθλημα μας κινητοποίησε όλους, μας κατέβασε στο γήπεδο για να αθληθούμε και να κάνουμε νέους φίλους». Ο έτερος των βραβευθέντων ήταν ο Μάριος Βλάχος που αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες μπάσκετ της Καβάλας, που τόνισε ότι «κάνουμε αυτό που αγαπάμε συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα»!