ΑΟ Καβάλα: Χάνει τα ντέρμπι με Αετό και Νέστο ο Παπαστεριανός

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και αποκλείστηκε για 2 αγωνιστικές

Με μια βασική απουσία θα παρουσιαστεί την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα της Καβάλας, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού, αλλά και στο επόμενο που ακολουθεί στη Χρυσούπολη. Ο Άγγελος Παπαστεριανός συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στη νικηφόρα αναμέτρηση του ΑΟΚ στην Κομοτηνή επί της Δόξας Προσκυνητών και έτσι τέθηκε εκτός πλάνων για δύο αγωνιστικές κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα τοπικά ντέρμπι της Καβάλας. Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη δεδομένου ότι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή που διαθέτει στο νεανικό ρόστερ της ομάδας σ’ αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές αναμετρήσεις όπου εκτός των άλλων μετράει και το πρεστίζ!

Ακόμα 3 παίκτες στο όριο

Η απουσία του Παπαστεργιανού θα είναι η μεγαλύτερη φετινή απουσία βασικού παίκτη της Καβάλας με κίτρινες κάρτες, αν εξαιρέσει κανείς την περίπτωση του Αλιατίδη που τέθηκε εκτός για 4 αγωνιστικές μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο ντέρμπι με το Νέστο στον 1ο γύρο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στην ομάδα υπάρχουν ακόμα 3 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας λόγω συμπλήρωσης καρτών και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή.

Σε «Ανθή Καραγιάννη» και Κρυονέρι…

Κατά τα άλλα η προετοιμασία γι’ αυτή την ιδιαίτερη δυάδα των αναμετρήσεων (αρχής γενομένης με αυτή της Κυριακής με τον Αετό) συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους. Στην Κομοτηνή ο Κρητικός τεχνικός ξεκούρασε κάποιους απ’ αυτούς που όμως θα επανέλθουν στα επόμενα παιχνίδια. Η προπόνηση χθες Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη», ενώ αυτές τις Τετάρτης, της Πέμπτης και της Παρασκευής προγραμματίζεται να γίνουν στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου, με την ομάδα να επιστρέφει στην Καβάλα για το χαλάρωμα του Σαββάτου την προηγούμενη ημέρα του μεγάλου ντέρμπι, όπου ο ΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα με 1-0 στον 1ο γύρο, απέναντι σ’ έναν ιδιαίτερα φορμαρισμένο και δυνατό αντίπαλο.