Κλειστό Γυμναστήριο Γεωργιανής: Εγκαίνια στο νέο παρκέ με Φραγκίσκο Αλβέρτη

Με τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ θα εγκαινιαστεί ο νέος αγωνιστικός χώρος του κλειστού που τοποθετήθηκε πριν από λίγες ημέρες

Με ένα θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ θα εγκαινιαστεί το παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος Φραγκίσκος Αλβέρτης θα τιμήσει με την παρουσία του την ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί πριν από τον επίσημο αγώνα της ομάδας του Παγγαίου με τους Μακεδόνες για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb το απόγευμα της Πέμπτης (22/2). Συγκεκριμένα τόνισε ότι «Ο πρώην Αρχηγός της εθνικής Ελλάδος Φραγκίσκος Αλβέρτης θα είναι μαζί μας το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στη τελετή εγκαινίων του Παρκέ του κλειστού Γεωργιανής που θα γίνει πριν τον αγώνα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στο Παγγαίο και στους Μακεδόνες στις 4.30 μ.μ.»!

Το έργο της τοποθέτησης του παρκέ στο κλειστό της Γεωργιανής ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και αναβάθμισε σημαντικά την αθλητική υποδομή της περιοχής στην οποία δραστηριοποιούνται αρκετά σωματεία της περιοχής. Η παρουσία του Αλβέρτη που έχει δεσμούς με το Δήμο Παγγαίου και ειδικότερα με την περιοχή της Τούζλας, δίνει περισσότερη λαμπρότητα στην σημαντική αυτή ημέρα για τον αθλητισμό της Καβάλας.