Κώστας Ανυφαντάκης: «Φέτος ξεκίνησε κάτι πολύ καλό για τον ΑΟΚ»

Δήλωση του προπονητή της Καβάλας για την δουλειά που γίνεται και την κριτική που του ασκείται

Για ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι προετοιμάζεται η ομάδα της Καβάλας! Μπορεί το προηγούμενο με τον Αετό Ορφανού να χάθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη», όμως στον ΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και συγκεκριμένα σε άλλο μεγάλο τοπικό παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με το Νέστο στη Χρυσούπολη! Στο συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πικρία στον κόσμο από την ήττα και είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα με μια καλή εμφάνιση στη Χρυσούπολη και την επιστροφή στις επιτυχίες, αν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποστολή τους μόνο εύκολο δεν θα είναι.

«Κέρδος για το μέλλον»

Ο τεχνικός του ΑΟΚ βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής φιλάθλων από το απόγευμα της Κυριακής και μετά έχει ακούσει την γκρίνια που υπάρχει ωστόσο αυτό που επισήμανε στις δηλώσεις του στο «Kavalapost» είναι ότι «γνωρίζω ότι υπάρχουν παράπονα, όμως αυτό που θα πρέπει να μην ξεχνάμε είναι ότι φέτος στην Καβάλα ξεκίνησε κάτι πολύ καλό (σ.σ. εννοώντας το «χτίσιμο» της ομάδας με νεαρά και ντόπια παιδιά) που θα είναι σίγουρα κέρδος για τον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια! Πάνω σ’ αυτά τα παιδιά μπορούν να μπουν οι βάσεις για μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Εκτός κι αν στην πορεία εμφανιστεί κάποιος παράγοντας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και κάνει άλλες επιλογές»!

Μόνη απουσία αυτή του Παπαστεργιανού

Εν όψει του αγώνα της Χρυσούπολης ο κ Ανυφαντάκης δεν θα υπολογίζει στον Παπαστεργιανό που θα εκτίσει την 2η αγωνιστική του αποκλεισμού του (λόγω συμπλήρωσης 7 κίτρινων καρτών), η απουσία του οποίου αποδείχτηκε ότι στοίχισε αρκετά την Κυριακή, μιας και η ομάδα στερείται παικτών με εμπειρία. Απ’ εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα απουσιών ή τραυματισμών κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στην οποία είναι σίγουρο ότι θα συμπεριλαμβάνονται και αρκετά νεαρά παιδιά μιας και ο στόχος είναι να πάρουν όλα αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους.