Κώστας Ανυφαντάκης: «Κέρδος οι νεαροί, αν δεν ακυρωθεί η προσπάθεια»

Ο προπονητής του ΑΟΚ μιλάει για τους νεαρούς παίκτες του που κερδίζουν συνεχώς τις εντυπώσεις

Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής στην Χρυσούπολη να μην ήταν το επιθυμητό για την ομάδα της Καβάλας, μιας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους θα μπορούσαν να είχαν πάρει νίκη με το Νέστο, ωστόσο η ικανοποίηση για την πολύ καλή παρουσία των νεαρών παιδιών στον αγωνιστικό χώρο δεν κρύβεται! Ο Ανυφαντάκης από την αρχή της χρονιάς εμπιστεύτηκε σε ορισμένα απ’ αυτά την θέση του βασικού και τώρα λίγες πλέον αγωνιστικές πριν το τέλος, όταν όλα έχουν κριθεί για τον ΑΟΚ σε ότι αφορά τον τίτλου (αλλά και την εξασφάλιση της παραμονής) δίνει την ευκαιρία σε όλους, οι περισσότεροι από τους οποίους πραγματικά την εκμεταλλεύονται!

«Κάθε χρόνο απ’ το μηδέν»

Την επομένη της αναμέτρησης ο κόουτς του ΑΟΚ επισήμανε μιλώντας στο  «Kavalapost» ότι «είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ομάδα όσο και για τα ίδια τα παιδιά να αγωνίζονται. Βοηθούς τους εαυτούς τους αλλά και τον σύλλογο, που δημιουργεί μια βάση πάνω στην οποία μπορεί να χτίσει ένα δυνατό σύνολο τα επόμενα χρόνια! Βεβαίως και μπορούν να χαρακτηριστούν και τυχερά μιας και είναι έτσι οι καταστάσεις στην ομάδα που δεν μπορεί να βασιστεί σε μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, ωστόσο με τις εμφανίσεις τους δείχνουν ότι αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται». Καταλήγοντας επισήμανε και πάλι ότι «καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κερδίζει συνέχεια. Πιστεύω πραγματικά όμως το κέρδος γι’ αυτήν θα είναι πολύ μεγάλο στο άμεσο μέλλον, αν βέβαια δεν ακυρωθεί αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, δεδομένου ότι κάθε χρόνο ο ΑΟΚ ξεκινάει από το μηδέν το «χτίσιμο» της ομάδας»!

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Βαλαβανόπουλος

Σε ότι αφορά το Νίκο Βαλαβανόπουλο, που όπως είναι γνωστό ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Καβάλας, κατά την μετάβαση του στο γήπεδο προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας για την Χρυσούπολη, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του και χθες πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Καβάλας! Είχε διακομιστεί εκεί με ασθενοφόρο το μεσημέρι της Κυριακής και λόγω της φύσης του τραυματισμού του (στο κεφάλι), παρέμεινε για προληπτικούς καθαρά λόγους για 24 ώρες στο Νοσοκομείο. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων με την ομάδα του!

Συλλυπητήρια στον Κ. Βακιρτζή

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κώστα Βακιρτζή για τον θάνατο του πατέρα του, που κηδεύτηκε την Κυριακή στην Ελευθερούπολη. «O Αθλητικός Όμιλος Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Βακιρτζή  που έχασε τον πατέρα του. Ευχόμαστε ολόψυχα ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, καλή δύναμη σε όλη την οικογένεια και τους συγγενείς για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Καλό Παράδεισο».