Στέλιος Παπαδόπουλος: Πάει για το 10-0 και κοιτάει προς Λας Βέγκας!

Ο Καβαλιώτης «Golden Boy» της ελληνικής επαγγελματικής πυγμαχίας πάει για το 10-0 σε αγώνα που δίνει στις 17 Μαρτίου με φόντο ένα ακόμα πιο δυνατό παιχνίδι το καλοκαίρι στο Λας Βέγκας

Ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι ετοιμάζεται να δώσει στις 17 Μαρτίου ο Στέλιος Παπαδόπουλος με φόντο ένα νέο αγώνα που προγραμματίζεται να γίνει στο Λας Βέγκας στις 26 Ιουνίου! Ο Καβαλιώτης πυγμάχος, που απ’ την στιγμή που αποφάσισε να κυνήγησε το «Αμερικάνικο όνειρο» ακολουθεί μια συνεχώς ανοδική πορεία έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό του, αντιμετωπίζει τον Kevin Shacks και σε περίπτωση που καταφέρει να τον κερδίσει θα έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό τις νίκες του (10) χωρίς να έχει χάνει κανένα αγώνα.

Το ρεκόρ αυτό θα του ανοίξει «μεγάλη πόρτα» για ένα σημαντικό αγώνα το καλοκαίρι. Το ματς της 17ης Μαρτίου έχει συμφωνηθεί για τις 140 lbs. με τον αντίπαλο του «Stylianou» Παπαδόπουλου να βρίσκεται στο 2-2 ρεκόρ, ενώ στην επαγγελματική του καριέρα τον συνοδεύουν αρκετά ερασιτεχνικά παιχνίδια.

Ο Καβαλιώτης μποξέρ του Mallios Team έχει «φορτώσει» τον τελευταίο καιρό φουλ το πρόγραμμά του στις προπονήσεις, δίνοντας συνεχόμενα σπάρινγκ με τον Leonardo Zappavigna, που στους 40 αγώνες που έχει δώσει έχει καταφέρει να κερδίσει τους 37 και έχασε μόνο τους 3!