ΟΚΑΦ – Ρίψεις: Η Καβάλα επιστρέφει…

Σημαντικές επιτυχίες στο 4ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων της Θεσσαλονίκης με 1 χάλκινο, 2 ατομικά ρεκόρ και προκρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τους αθλητές του Φίλιππου Καβάλας

Με ένα χάλκινο μετάλλιο, δύο ατομικά ρεκόρ, προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας, επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι αθλητές του Φίλιππου Καβάλας που συμμετείχαν στο 4ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων. Αναλυτικότερα, ο Θανάσης Iωαννίδης στη σφαιροβολία παίδων, με βολή στα 15.33 μ. πήρε την τρίτη θέση και πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Γεωργία Φλώρου, στη σφαιροβολία κορασίδων με βολή στα 12.38 μ. έκανε ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 4η θέση και πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η ίδια αθλήτρια έλαβε μέρος και στον ακοντισμό κορασίδων κάνοντας αξιόλογη προσπάθεια. Ο Χρήστος Μισκάκης στη σφαιροβολία παίδων, με βολή στα 13.38 μ. έκανε ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 6η θέση. Η διοίκηση του συλλόγου δίνει πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές της αλλά και στον προπονητή Σάββα Ιωαννίδη.

Χωρίς βοηθητικό γήπεδο στις ρίψεις

Η Καβάλα μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις ρίψεις, τα 2 τελευταία χρόνια αρχίζει να πρωτοστατεί. Αυτό οφείλεται στις αξιόλογες προσπάθειες του προπονητή κ. Ιωαννίδη και φυσικά στους ίδιους τους αθλητές. Να σημειώσουμε ότι στην Καβάλα δεν υπάρχει βοηθητικό Στάδιο για ρίψεις και αυτό κάνει την προσπάθεια μας ακόμη δυσκολότερη. Στην ανακοίνωση του ΟΚΑΦ τονίζεται ότι «εμείς όλοι στον σύλλογο θα προσπαθούμε συνεχώς, ώστε οι ρίψεις στην Καβάλα, έχοντας ένα λαμπρό παρελθόν, να αποχτήσουν ένα λαμπρό μέλλον»!!!