Καβαλιώτικη υπογραφή… κορυφής στον Στίβο: Χρυσό μετάλλιο για τα κορίτσια του ΟΚΑΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Κλειώ Δερβεντζή, Μελπομένη Κοτάνη, Αλίκη και Ιωάννα Τσερκέζη πέτυχαν την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στην κατηγορία Κ18

Μγια το χρυσό μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλήτριες του ΟΚΑ «Φίλιππος Καβάλας» από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, με τα κορίτσια της Ρούλας Μαυρομάτη να πετυχαίνουν, μάλιστα, την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στην κατηγορία Κ18.

Η ανακοίνωση του ΟΚΑΦ

Το πιστέψαμε και το πετύχαμε. Την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στην κατηγορία Κ18 πέτυχε ο σύλλογός μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πάτρα. Τα χρυσά κορίτσια μας (Κλειώ Δερβεντζή, Μελπομένη Κοτάνη, Αλίκη Τσερκέζη και Ιωάννα Τσερκέζη) με τον καταπληκτικό χρόνο 47.67 κατάφεραν και πήραν το χρυσό μετάλλιο και μας έκαναν όλους υπερήφανους. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια των κοριτσιών ΡούλαΜαυρομάτη που έστησε αυτήν την ομάδα!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!

Συγχαρητήρια δήλωση του Δήμαρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τις αθλήτριες του ΟΚΑΦ, Κλειώ Δερβεντζή, Μελπομένη Κοτάνη, Αλίκη και Ιωάννα Τσερκέζη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη σκυταλοδρομία 4Χ100, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξάγεται στην Πάτρα. Η επιτυχία τους, απότοκος της σοβαρής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται από την προπονήτριά τους, Ρούλα Μαυρομάτη, είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας που καταβάλλουν εδώ και καιρό για να φτάσουν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης και όσοι απαρτίζουν τη Διοίκηση του ΟΚΑΦ, γιατί κατάφεραν, με επιμονή και σπάνιο επαγγελματισμό, να οδηγήσουν τα παιδιά μας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και μάλιστα με την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη συγκεκριμένη κατηγορία. Κλειώ, Μελπομένη, Αλίκη και Ιωάννα, εύχομαι αυτή η διάκριση να είναι απλά μΙα από τις πολλές κορυφές που θα κατακτήσετε στην αθλητική σας καριέρα!