Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης…»

Ο κόουτς της Ένωσης μίλησε μετά το τέλος της τεράστιας νίκης στις Σέρρες για τον αγώνα, αλλά και για την… τριπλή χαρά της επιτυχίας

Δεν σταματούσε να δέχεται συγχαρητήρια και να δίνει συνεντεύξεις μετά το τέλος του αγώνα με τους Ικάρους ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης. Ο «αρχιτέκτονας» της τεράστιας επιτυχίας της ομάδας της Καβάλας είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες, τους συνεργάτες και τον κόσμο του συλλόγου. Μιλώντας στο Kavalapost τόνισε ότι «έτσι όπως εξελίχθηκε τα πράγματα η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, μιας και όχι μόνο κατακτήσαμε τον στόχο της ανόδου και τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά ικανοποιήσαμε και τον κόσμο μας που στεναχωρήθηκε μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Αγρίνιο και Ανατόλια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας, στο προπονητικό τημ, στην διοίκηση και στον κόσμο μας. Όλοι έχουν σήμερα ένα μερίδιο από την επιτυχία της ομάδας». Αναφερόμενος και στην παρουσία του κόσμου τόνισε ότι «ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα γνωρίζαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Μας στήριξε, με έδωσε ώθηση και ρυθμό, τον ευχαριστούμε πολύ και στο τέλος πανηγυρίζαμε μαζί για 1,5 ώρα!!!». Τέλος μέσα στο χαμό από αυτά τα πανηγύρια μίλησε και λίγο για το παιχνίδι λέγοντας ότι «το «κλειδί» της νίκης μας ήταν η άμυνα. Καταφέραμε να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων, λειτουργήσαμε πολύ καλά στην επίθεση και είχαμε πάντα μια διαφορά ασφαλείας. Βάλαμε ορισμένα μεγάλα καλάθια και στο τέλος δικαιωθήκαμε…»!

Βαγγέλης Παππάς: «Και οι Ίκαροι παραδέχτηκαν την ανωτερότητα μας»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Καβάλας BC Βαγγέλης Παππάς αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στην παραδοχή της ανωτερότητας της ομάδας από τους αντιπάλους λέγοντας ότι «όλοι ήμασταν μια γροθιά σ’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, παίκτες, προπονητές, διοίκηση η πόλη η ίδια, τα δώσαμε όλα και στο τέλος πήραμε αυτό που μας άξιζε. Δείξαμε τι ομάδα είμαστε και μάλιστα δεχτήκαμε και τα συγχαρητήρια των γηπεδούχων που με επιφύλαξαν άψογη φιλοξενία και παραδέχτηκαν την ανωτερότητα μας και τόνιζαν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς σε εκτός έδρας αναμέτρηση, που συγκρίνεται μόνο με τη νίκη που κάναμε στο Μεσολόγγι κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη». Ο πρόεδρος της Ένωσης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τον κόσμο της Καβάλας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν πραγματικά συγκινητικός και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την στήριξη που μας παρείχαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Παρουσιαστήκαμε σαν Καβάλα και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε αυτό που δικαιούμασταν…»!!!

Γιορτή με μπάρμπεκιου… πάρτι την Τρίτη

Η μεγάλη επιτυχία της ομάδας θα γιορταστεί δεόντως από την ομάδα και τους φιλάθλους της με ένα… μπάρμπεκιου πάρτι που θα δοθεί το απόγευμα της Τρίτης έξω από το κλειστό της Καλαμίτσας! Θα είναι η ευκαιρία για όλους να ευχαριστήσουν αυτά τα παιδιά που επανέφεραν την Καβάλα στην Α2 κατηγορία απ’ όπου τόσο άδοξα και άδικα υποβιβάστηκε πέρσι.