Νίκος Καλφόπουλος: Τιμήθηκε για την προσφορά του από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης [Φωτογραφίες]

Η τιμητική διάκριση δόθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη – Βραβεύτηκε επίσης ο προπονητής της Αγίας Βαρβάρας Χρήστος Μυτικόπουλος, ο Στάθης Καμαράκης και ο Ανδρέας Καραπιπερίδης

Ανάμεσα στους 4 προπονητές από τη Βόρειο Ελλάδα που βραβεύτηκαν με τιμητική διάκριση για την προσφορά του στο άθλημα, από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ήταν φέτος και ένας Καβαλιώτης. Πρόκειται για τον Νίκο Καλφόπουλο οι συνάδελφοι του οποίου εκτίμησαν την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο και τον τίμησαν στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή του ΣΕΠΚ που φέτος πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη (για τη Βόρεια Ελλάδα) και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου.

Μετά την τιμητική διάκριση που έλαβε από τους Πάνθηρες Καβάλας, στη δική τους κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο άνθρωπος που στην ουσία δημιούργησε τον δραστήριο σύλλογο που δραστηριοποιείται κυρίως στο γυναικείο μπάσκετ, ήρθε και η τιμή από τον ΣΕΠΚ, για να καταδειχτεί ότι η αξίες και η προσφορά στον αθλητισμό εκτιμούνται ιδιαιτέρως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος από τους 4 που τιμήθηκαν στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης ήταν ένας τεχνικός που πρόσφερε κι αυτός πολλά χρόνια στο Καβαλιώτικο μπάσκετ, ο Σερραίος Στάθης Καμαράκης! Οι άλλοι δύο ήταν ο Κωνσταντίνος Δήμου και Δημήτρης Νικολαίδης.

Επίσης τιμήθηκε και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας, για την άνοδο της «Σάντα» από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως επίσης και ο Καβαλιώτης τεχνικός Ανδρέας Καραπιπερίδης που είναι προπονητής στη ΧΑΝΘ.