3ο Εργασιακό μπάσκετ: Οριστική και αμετάκλητη διακοπή

Να μην συνεχιστούν οι αγώνες της διοργάνωσης και να μην αναδειχτεί φέτος νικητής αποφάσισε ο δήμος Καβάλας, που θέλει όμως ξεκινήσει την επόμενη χρονιά με αυστηρότερους όρους…

Το πρωί η οργανωτική επιτροπή του εργασιακού πρωταθλήματος του δήμου Καβάλας αποφάσισε να αναστείλει τους αγώνες που υπολείπονταν, μετά την «θύελλα» που προκλήθηκε από τα γεγονότα της Τετάρτης, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης τους. Το απόγευμα όμως ήρθε ο δήμος Καβάλας και η διοργανώτρια αρχή ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για να σβήσει κάθε τέτοια πιθανότητα, ξεκαθαρίζοντας ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται οριστικά και αμετάκλητα για την φετινή χρονιά! Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε σύσκεψη όπου πήραν μέρος η δήμαρχος Καβάλας, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και αντιδήμαρχος αθλητισμού και παιδείας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δήμου Καβάλας

«Πρωτάθλημα από την επόμενη χρονιά με επανεξέταση των όρων διεξαγωγής του»

«Μετά από τα θλιβερά και πρωτόγνωρα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στον αγώνα του Εργασιακού Πρωταθλήματος που διοργανώνει η Δημωφέλεια σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, έγινε σύσκεψη μεταξύ της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, της Προέδρου της Δημωφέλειας Αναστασίας Ιωσηφίδου και του Αντιδημάρχου Γιώργου Φιλόσογλου.

Αποφασίστηκαν:

  1. Η φετινή διοργάνωση σταματά οριστικά και αμετάκλητα. Δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας κατάταξης ούτε και μικρός η μεγάλος τελικός. Δεν θα αναδειχθεί ως εκ τούτου νικητής.
  2. Επιθυμία της διοίκησης του Δήμου Καβάλας, είναι η συνέχιση της διοργάνωσης για το νέο αγωνιστικό έτος 2018-2019.

Οι όροι όμως διεξαγωγής της, θα επανεξεταστούν, με στόχο την ριζική αλλαγή τους, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες τέτοιων θλιβερών φαινομένων».