ΑΕΚ Καβάλας: Και επίσημα για 3η χρονιά ο Προβατίδης στον πάγκο

Η άψογη συνεργασία των δύο πλευρών και η επίτευξη των στόχων της ομάδας, ήταν αυτά που έφεραν την συνέχιση της συνεργασίας για 3η χρονιά ανάμεσα στην ΑΕΚ Καβάλας και τον προπονητή Παύλο Προβατίδη

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας της ΑΕΚ Καβάλας με τον προπονητή Παύλο Προβατίδη απέμενε όλο αυτό το διάστημα για να κλείσει και τυπικά το θέμα, μιας και όπως ήταν γνωστό και οι δύο πλευρές ήταν ευχαριστημένες από την συνεργασία τους και ήθελαν να συνεχιστεί. Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/5) και αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση συνεργασίας για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή ποδοσφαίρου της αντρικής ομάδας Παύλο Προβατίδη. Η πολύ καλή δουλειά που έγινε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, παρουσιάζοντας μια ομάδα πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου, η άψογη συνεργασία με τους προπονητές και την διοίκηση του συλλόγου καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή (κατάκτηση της 2ης θέσης σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία μέχρι την τελευταία αγωνιστική), ήταν οι βασικοί λόγοι της παραμονής του κ. Προβατίδη στον πάγκο της ΑΕΚ Καβάλας και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Η προετοιμασία της ομάδος έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου με τους στόχους για την επόμενη χρονιά να παραμένουν ίδιοι κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία της ΑΕΚ Καβάλας.

Παύλος Προβατίδης: «Κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι… χαμηλά»

Μετά την ανανέωση συνεργασίας του με την ΑΕΚ Καβάλας ο Παύλος Προβατίδης δήλωσε: «Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια ομάδα συνεχίζοντας τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια εγώ και οι συνεργάτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω το Χρήστο Φραγκάκη, τον Γρηγόρη Πουρσαϊτίδη και τους προπονητές της Ακαδημίας για την τέλεια συνεργασία που έχουμε, τα παιδιά της διοίκησης για την αγάπη και το ζήλο που δείχνουν γι αυτή την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές μου που δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα και όπως έχω ξαναπεί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα από αυτά που έχουνε γίνει τα δύο τελευταία χρόνια. Τέλος θέλω να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό μου στον πρόεδρο της ομάδας Σταμάτη Τσάμαρη που ήταν λίγο κοντά μου στα εύκολα και πάρα πολύ κοντά μου στα δύσκολα. Για την νέα χρονιά εύχομαι μέσα από πολύ δουλειά να εκπληρώσουμε τους στόχους μας με το κεφάλι χαμηλά… κοιτώντας ψηλά. Εμπρός ΑΕΚ».