ΑΕΚ Καβάλας: Να καμαρώσουμε τη μικτή ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας στην υψηλότερη θέση της διοργάνωσης

Τα συγχαρητήρια της ομάδας για τη σπουδαία πρόκριση της μικτής στην 3η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων των Ενώσεων

Η μικτή ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας πήρε σπουδαία πρόκριση στην 3η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων των Ενώσεων, πήρε  κερδίζοντας με 0-2 το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαΐου 2023 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στον Άγιο Κωνσταντίνο του Αγρινίου [διαβάστε εδώ].

Η ΑΕΚ Καβάλας συγχαίρει τη μικτή και όλους όσοι συνέδραμαν την επιτυχία, ευχόμενη παράλληλα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Καβάλας

Η ΑΕΚ Καβάλας συγχαίρει τη σημερινή μεγάλη πρόκριση στους οκτώ της Μικτής μας Κ16 επί της αντίστοιχης Μικτής Αιτωλοακαρνανίας με 0-2 μέσα στο Αγρίνιο. Πρωτίστως τα ίδια τα παιδιά μας, το προπονητικό τιμ, τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΠΣ Καβάλας, καθώς επίσης και τις ομάδες όπου ανήκουν τα παιδιά μας τους προπονητές τους και τους γονείς τους! Ευχόμαστε ολόψυχα ανάλογες επιτυχίες στους εναπομείναντες αγώνες και να καμαρώσουμε τη Μικτή μας στην υψηλότερη θέση της διοργάνωσης!