Νέστος Χρυσούπολης: Έχει λεφτά, δεν έχει παράγοντες…

Στον αέρα η ομάδα της Χρυσούπολης, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος των παραγόντων να ασχοληθούν με τα διοικητικά - Κατεθέτει τα δελτία των παικτών στον δήμαρχο Νέστου ο πρόεδρος Νίκος Μπουντρούδης

Μια πρωτοφανής κατάσταση διαμορφώνεται στην ομάδα του Νέστου, η οποία απειλεί ακόμα και το ίδιο το οικοδόμημα του συλλόγου και την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που σύλλογοι παρατάνε την προσπάθεια που κάνουν ακόμα κι αν συμμετέχουν στην Β’ Εθνική, είτε σταματώντας να αγωνίζονται, είτε αποφασίζοντας να μην συμμετέχουν στο πρωτάθλημα! Ο μοναδικός ή ο κυριότερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η οικονομική δυσπραγία και η έλλειψη πόρων, που προκαλείται από την αποχώρηση των χορηγών και από την αδυναμία ή ακόμα – ακόμα και την κούραση των παραγόντων του συλλόγου να βρουν άλλους πόρους! Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν χρήματα και οι παράγοντες που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν δεν μπορούν να κρατούν την… «μηχανή» αναμμένη!

Πρωτοφανές φαινόμενο…

Αυτό που συμβαίνει λοιπόν στην ομάδα της Χρυσούπολης είναι το εντελώς αντίθετα, και άρα πρωτοφανές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Ενώ δηλαδή η οικονομική αυτοτέλεια του συλλόγου είναι εξασφαλισμένη από την παρουσία του προέδρου Νίκου Μπουντρούδη που μπορεί και θέλει να καλύψει τα έξοδα του Νέστου στο επόμενο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει επαρκής αριθμός παραγόντων, όχι για να βάλουν χρήματα, αλλά για να αναλάβουν τα ουκ ολίγα πόστα που υπάρχουν στην διοίκηση μιας ομάδας! Το… πρόβλημα (που σε κάποιες άλλες ομάδες ακούγεται ως… ανέκδοτο) ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό στο Νέστο, και όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν ζυμώσεις και επαφές προκειμένου να διαμορφωθεί αυτή η διοικητική ομάδα. Το οξύμωρο είναι όμως ότι ενώ αρχικά υπήρχαν ορισμένα «ναι» σε προτάσεις που έχουν γίνει, όταν έφτασε η ώρα της κρίσεως, δηλαδή η γενική συνέλευση, αυτά μετατράπηκαν σε… «όχι»!

Τα δελτία στον δήμαρχο

Στην ουσία αυτό που χρειάζεται ο Νέστος την δεδομένη στιγμή για να λειτουργήσει είναι ένας μικρός αριθμός 4-5 ανθρώπων που θα θελήσουν να βοηθήσουν για να συμπληρώσουν τον μικρό πυρήνα που ήδη υπάρχει, και το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρεθεί προκαλεί πολλά ερωτηματικά! Παράλληλα προκαλεί και την δικαιολογημένη απογοήτευση του Νίκου Μπουντρούδη ο οποίος δήλωσε παραίτηση από την θέση του προέδρου, με αποτέλεσμα ο Νέστος Χρυσούπολης να βρίσκεται στην κυριολεξία στον αέρα! Ο ίδιος μάλιστα φέρεται αποφασισμένος να απεμπλακεί από την ομάδα, καταθέτοντας όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών στο δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο. Η κίνηση αυτή ήταν σχεδιασμένη να γίνει χθες Τρίτη, αλλά τελικά μετατέθηκε για την Τετάρτη (12/6)!

Ορισμένοι αισιοδοξούν…

Ορισμένοι πάντως στην Χρυσούπολη εκφράζουν την ελπίδα ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, θα βρεθεί η λύση στο πρόβλημα και ότι θα ενεργοποιηθούν κάποιοι παράγοντες, αποφασίζοντας να σταθούν στο πλευρό του κ. Μπουντρούδη. Άλλωστε αν συμβεί το… απευκταίο θα πρόκειται για μοναδική περίπτωση στα χρονικά, των τελευταίων ετών τουλάχιστον, και το κυριότερο θα διαλυθεί μια προσπάθεια που έφερε το Νέστο σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο!