Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Νίκη και στο Acropolis, με το βλέμμα στο Παγκόσμιο της WAKO

Η εξαιρετικά καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Καβαλιώτης πρωταθλητής επιβεβαιώθηκε και στους αγώνες του Acropolis με ακόμα μια επιτυχία

Άλλη μία νίκη στον μακρύ κατάλογο των επιτυχιών του ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης. Ο ταλαντούχος kickboxer επίκράτησε του Αλέξανδρου Λαμάι στο τουρνουά Acropolis. Ο Καβαλιώτης αθλητής αγωνίστηκε στα -67 κιλά στα low kicks με τον αθλητή του Παντελή Τζαφέρη και δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει καθαρά. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι οι δύο παίκτες ανήκουν στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία

Ο Τσοχαταρίδης μετά και τη νέα αυτή επιτυχία του μίλησε στο Fightsports.gr τονίζοντας πως ο βασικός του στόχος είναι μια ακόμα διεθνή επιτυχία στο παγκόσμιο της WAKO που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «εδώ και ένα μήνα έχω ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO που θα γίνει στην Ιταλία 16 με 23 Σεπτεμβρίου. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος για τον αγώνα μου τον Αλέξανδρο. Είχαμε ξανά παίξει μαζί στον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωτάθλημα της ΠΟΚ. Τον εκτιμώ πολύ σαν φίλος αλλά και σαν αθλητής. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου. Αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αθήνα, τον δάσκαλο Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και τον δάσκαλο Διονύση Φιλιππόπουλο. Πάμε τώρα δυναμικά για το παγκόσμιο».