Άρης Πηγών: Έκτακτη ΓΣ μετά την καταστροφική πλημμύρα

Να εξετάσουν εκ νέου τα δεδομένα στην ομάδα και τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ καλούνται οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία

Έκτακτη γενική συνέλευση το απόγευμα της Παρασκευής 6 Ιουλίου συγκαλεί η διοίκηση του Άρη Πηγών, για να παρθούν αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή του κάμπου του Νέστου τις τελευταίες ημέρες. Οι πλημμύρες αυτές δεν έπληξαν μόνο το φυτικό και ζωικό κεφάλαιο των Πηγών και των γύρω χωριών, αλλά και τις υποδομές και την περιουσία του συλλόγου, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ μετά από 8 χρόνια! Τώρα πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα για την ομάδα, που στηρίζεται σε ανθρώπους που χτυπήθηκαν πολύ από την θεομηνία, και αυτά θα πρέπει να εκτιμηθούν από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών αναφέρει τα εξής: «Ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και με μεγάλες βλέψεις για την επάνοδο μας στην μεγάλη κατηγορία μετά από 8 χρόνια. Οι καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα σε καλλιέργειες, κτηνοτρόφους και κατοίκους του χωριού, οι οποίοι είναι κατά κύριο λόγο και οι υποστηρικτές της ομάδας. Επίσης καταστράφηκε και το στολίδι του χωριού μας, το γήπεδο και η περιουσία του Άρη Πηγών σε μεγάλο βαθμό. Καλούμε έκτακτη γενική συνέλευση μελών – υποστηρικτών την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 19:00 στη γήπεδο Πηγών, να αποφασίσουμε για το μέλλον της ομάδας».