Ο Αντώνης Λαδάκης τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του Βύρωνα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να την εξελίξει σε πρότυπο στην Καβάλα - Έκπληξη με την απόκτηση του Κώστα Άγγου

Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην ομάδα του Βύρωνα το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποια μεταγραφή ή για ίδρυση ή επαναδραστηριοποίηση κάποιου τμήματος, αλλά για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου που ιδρύθηκε και λειτουργεί εδώ και λίγα χρόνια. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν την θέση του τεχνικού διευθυντή και προπονητή της ακαδημίας αναλαμβάνει ο παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου «κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια» με τα χρώματα του Νέστου, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανθρακικό, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από τον ΑΟΚ.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Βύρωνα αναφέρει τα εξής: «Οι βάσεις κάθε ομάδας είναι οι ακαδημίες της, κάθε χρόνο η διοίκηση μας και ειδικά ο πρόεδρος μας Αριστείδης Καρίπογλου προσπαθούμε να βάζουμε ένα λιθαράκι έτσι ώστε οι ακαδημίες μας να εξελιχθούν σε ακαδημίες ποδοσφαίρου πρότυπο για τον νομό μας.
Στα πλαίσια λοιπόν του σχεδιασμού της ακαδημίας μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία ανάληψης καθηκόντων τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου από τον  Αντώνη Λαδάκη !!!
Ο Αντώνης Λαδακης εκτός από τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας θα είναι και προπονητής . Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Αντώνη σου υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου»!

Πήρε και Κώστα Άγγο

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ανδρική ομάδα θα ενισχυθεί τη νέα χρονιά με την παρουσία του Κώστα Άγγου, ο οποίος έχει περάσει και από τις 3 ομάδες του Βερούλειου σταδίου!!! Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας Βύρωνας Καβαλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του πολύπειρου επιθετικού Κώστα Άγγου, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο»!