Βύρωνας Καβάλας: Λύση εκ των έσω για τη θέση του προπονητή. Αναλαμβάνει ο Αντώνης Λαδάκης!

Ο επικεφαλής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με πάνω από 400 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία

Λύση εκ των έσω βρέθηκε στο ζήτημα της κάλυψης της θέσης του προπονητή στον Βύρωνα Καβάλας, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Παντελή Στυλιανού. Ο Αντώνης Λαδάκης που βρίσκεται στο σύλλογο εδώ και 5 χρόνια, κάνοντας εξαιρετική δουλειά ως επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Βύρωνα, τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Αντώνης Λαδάκης. Η συνεργασία αυτή, επισφραγίζει την άριστη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο πλευρών τα τελευταία 5 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων ο Αντώνης είναι επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, όπου και παραμένει.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το επόμενο βήμα στην καριέρα του γίνεται μέσω της ομάδας μας. Ο Αντώνης Λαδάκης έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 400 επαγγελματικές συμμετοχές έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλες κατηγορίες με παρουσία στις ομάδες του Νέστου Χρυσούπολης, του ΑΟΚ, του ΗΛΤΕΞ Λύκοι, του Αγροτικού Αστέρα, του Αστέρα Τρίπολης, του Πανθρακικού και της Δόξας Δράμας.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και  διαθέτει πιστοποίηση level 2 στο first team scouting.
Μαζί, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του πορεία.
Κόουτς, προχωράμε μπροστά!
Σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα»!