Νέστος: Έκπληξη με τους αδελφούς Τζαπέγια

Στην ομάδα της Χρυσούπολης συνεχίζουν ο πρώην σέντερ φορ και αμυντικό χαφ του Αετού Ορφανού

Δύο σημαντικές προσθήκες στην προσπάθεια που γίνεται για να δημιουργηθεί και φέτος ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει την παραμονή του στην Γ’ Εθνική, προχώρησε ο Νέστος. Λίγες ημέρες μετά την τακτοποίηση των διοικητικών εκκρεμοτήτων καθώς και της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη το συγκρότημα της Χρυσούπολης απέκτησε τους αδελφούς Φίλιππο και Γιώργο Τζαπέγια.
Οι δυο τους αποτελούσαν μέχρι και το φετινό πρωτάθλημα βασικά στελέχη της ενδεκάδας στον Αετό Ορφανού στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Είχαν αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος Ιουνίου, έχοντας στα χέρια τους ορισμένες καλές προτάσεις, η καλύτερη από τις οποίες αποδείχτηκε αυτή του Νέστου.
Τα νέα αποκτήματα της ομάδας της Χρυσούπολης υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Μπουντρούδη. Η επίσημη ανακοίνωση του Νέστου αναφέρει τα εξής: «Καλωσορίζουμε στην Νεστάρα μας τα αδέρφια Φίλιππο και Γιώργο Τζαπέγια που αγωνίζονται στις θέσεις σέντερ φορ και αμυντικό χαφ».