Άρης Πηγών: «Χορεύει» και στηρίζει τους πληγέντες της Αττικής

Μέρος από τα έσοδα του χορού, που είναι από τους μεγαλύτερους τους είδους της σε όλη την περιοχή, θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Η τραγωδία της Αττικής ήταν η αιτία που αναβλήθηκε η μεγάλη γιορτή που ετοίμαζε για την προηγούμενη εβδομάδα ο Άρης Πηγών. Ο χορός του συλλόγου που είναι από τους μεγαλύτερους του είδους του στην περιοχή, δεν μπορούσε να διεξαχθεί στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία δηλαδή την Τετάρτη 25 Ιουλίου, λόγω του πένθους για την απώλεια τόσων ζωών και περιουσιών και έτσι οι διοργανωτές αποφάσισαν να το διοργανώσουν μια εβδομάδα αργότερα. Έτσι λοιπόν το μεγάλο ραντεβού έχει οριστεί για την Τετάρτη (1/8), με τους ίδιους καλλιτέχνες που θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τον κόσμο στο γήπεδο της ομάδας.

Η Ανακοίνωση

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Άρης Πηγών, που πριν από λίγες εβδομάδες δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα από τις καταστροφικές πλημμύρες που χτύπησαν τον κάμπο του Νέστου, όπως και το ίδιο το χωριό άλλωστε, έχει αποφασίσει να καταθέσει ένα μέρος των εισπράξεων (που ήταν προορισμένες για να ορθοποδήσει και πάλι ο σύλλογος) για την ενίσχυση των πληγέντων, που δεν έχουν πλέον ανάγκη άλλων υλικών αγαθών, πέρα από την οικονομική ενίσχυση. Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών αναφέρει τα εξής: «Η εκδήλωση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Αυγούστου στο γήπεδο του χωριού. Μετά από έκκληση του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που απηύθυνε προς τους πολίτες και συλλόγους να μη συγκεντρώνουν άλλα τρόφιμα, νερά και ρουχισμό καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και είναι αδύνατη η διαχείριση του όγκου της, έτσι μέρος των εσόδων της εκδήλωσης μας θα διατεθεί προς ενίσχυση τους».