Τένις με αμαξίδιο: Γεμάτοι κέρδη επέστρεψαν οι αθλητές της Καβάλας από τη Ρουμανία

Χριστόδουλος Παπαδόπουλος και Ντίνος Διαλεκτόπουλος κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και αποκόμισαν μια τεράστια εμπειρία στα 2 διεθνή τουρνουά-Επόμενος στόχος το διεθνές τουρνουά στην Καλαμάτα

Σύσσωμη η Ελληνική αποστολή συμμετείχε με 7 αθλητές στα 2 διεθνή τουρνουά τένις με αμαξίδιο στη Ρουμανία, με την Καβάλα να έχει έντονη παρουσία μέσω της συμμετοχής του Ντίνου Διαλεκτόπουλου και του Χριστόδουλου Παπαδόπουλου.

Στο 1ο τουρνουά ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος, στη μάχη για μια θέση στους 8, έχασε από το Νο 50 τις παγκόσμιας κατάταξης Silvin Cuelea 6/0 6/0, ενώ ο Χριστόδουλος Παπαδόπουλος έχασε από τον Ρουμάνο Νο 178 Danilo Daniel 6/0 6/0.

Στους αγώνες consolidation ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος έχασε στον ημιτελικό από τον Turan Akain 6/1 6/0, ενώ ο Χριστόδουλος Παπαδόπουλος έχασε από τον Κωνσταντίνο Βαζούρα 6/2 6/0.

Στους αγώνες των διπλών οι δύο καβαλιώτες αθλητές κληρώθηκαν με ένα δυνατό ζευγάρι της διοργάνωσης όπου και έχασαν 6/0 6/0.

Στο 2ο τουρνουά δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή του Χριστόδουλου Παπαδόπουλου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος στον πρώτο γύρο έχασε από τον Ρουμάνο Alexander Mot με σκορ 6/4 6/4.

Οι αθλητές της Καβάλας κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια, αντιμετωπίζοντας αθλητές οι οποίοι είναι ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, σε 2 διεθνή τουρνουά υψηλών απαιτήσεων, ενώ η εμπειρία που αποκόμισαν ήταν τεράστια, σε ένα άθλημα στο οποίο οι αγώνες παίζουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξή τους.

Επόμενος στόχος το διεθνές τουρνουά της Καλαμάτας, το οποίο θα διεξαχθεί εντός του 2018 και… τα καλύτερα έρχονται.

Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία συμμετείχε σε διεθνή τουρνουά σύσσωμη όλη η ελληνική δύναμη του τένις με αμαξίδιο.