ΑΟ Καβάλα: Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ με Πανδραμαϊκό

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Βώλακα της Δράμας

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Καβάλας στο προπονητικό κέντρο του Βώλακα στη Δράμα, κόντρα στον Πανδραμαϊκό. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης που δεν είχε να παρουσιάσει πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Ο ΑΟΚ παρουσιάστηκε εμφανώς κουρασμένος και δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την εικόνα που είχε στα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.

Δοκιμάστηκε ο κεντρικός αμυντικός Σταύρος Σούλης

Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και ανάμεσα σ’ αυτούς και στον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Σταύρο Σούλη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανηλειακού. Ο ΑΟΚ θέλει να καλύψει το κενό που έχει στο κέντρο της άμυνας και η περίπτωση του ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και συνέχισε στην Κ20 των Πειραιωτών, είναι μια που φαίνεται ότι θα την εξετάσει σοβαρά. Ο Σούλης μετά τον Ολυμπιακό μεταγράφηκε το 2012 στον Παναιγιάλειο και το 2014 στην Παναχαϊκή και ένα χρόνο αργότερα εντάχθηκε στην Δόξα Ν. Μανολάδας στην οποία και παρέμεινε για μια σεζόν, για να επιστρέψει και πάλι πέρσι στην Παναχαϊκή με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Football League.

Νίκες για Νέστο και Αετό Ορφανού

Την ίδια ώρα στο βοηθητικό γήπεδο της Χρυσούπολης ο Νέστος υποδέχτηκε τον Ορφέα Ελευθερούπολης, τον οποίο κέρδισε με 3-1, με 2 γκολ του Μπέλιτς και ένα του Μελισσόπουλου (μείωσε ο Καπνόπουλος), ενώ ο Αετός Ορφανού επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στο Οφρύνιο, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δουμάνη.