AOK – Τιτάνες: Παρουσίασε στο ράγκμπι στη διεθνή έκθεση Θεσ/νικης

Οι μικροί επισκέπτες της ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με τους διεθνείς παίκτες του ΑΟΚ και να πάρουν μια πρώτη γεύση του αθλήματος,

Αθλητές από την ομάδα των Τιτάνων / ΑΟ Καβάλα, συμμετείχαν σε επίδειξη του αθλήματος σε παιδιά – επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο περίπτερό της στην Έκθεση.

Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με τους διεθνείς παίκτες του ΑΟΚ., μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η δράση εξελίχθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης παρουσίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου, όπου ανήκει, στη Δ.Ε.Θ. σε συνεργασία με τη ΓΓΑ.

Τέτοιου τύπου δράσεις βοηθούν τα μέγιστα στη διάδοση και εδραίωση του ράγκμπι λιγκ και αποδεικνύουν την αναγκαιότητα της ένταξης σε αναγνωρισμένη Ομοσπονδία. Η Ε.Ο.Μο.Π. προγραμματίζει ακόμα μεγαλύτερη παρουσία και στην επόμενη ΔΕΘ.

Η νέα σεζόν για τον σύλλογο έχει ξεκινήσει ήδη από τις 5 Σεπτεμβρίου. Οι άνθρωποι της ομάδας καλούν όλο τον κόσμο να ενταχθεί στην παρέα τους, να μάθουν, να παίζουν και να κερδίζουν αξέχαστες εμπειρίες από ένα συναρπαστικό άθλημα. Η νέα χρονιά ξεκίνησε με την ίδρυση τμήματος παίδων κάτω των 18 ετών (U18) και Γυναικείου τμήματος. Όπως ξεκαθαρίζεται το ράγκμπι μπορεί να το παίξει κανείς ανεξαρτήτως κιλών ,ύψους και φυσικής κατάστασης. Δεν χρειάζεται καμία εμπειρία μόνο θέληση και πάθος για να παίξεις..!