4ο Εργασιακό μπάσκετ: Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Ορίστηκε η οργανωτική και η τεχνική επιτροπή της διοργάνωσης, στην οποία οι ομάδες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 28/9

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι προετοιμασίες της Δημωφέλεια σε ότι αφορά την διοργάνωση του 4ου εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ. Την Τετάρτη 19/9 εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και ορίσθηκε η Οργανωτική και Τεχνική Επιτροπή του 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας από το Διοικητικό Συμβούλιο της «Δημωφέλεια», ενώ δόθηκε προθεσμία στις ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διοργάνωση να το κάνουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δηλαδή μέχρι τις 28 του μηνός.

Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείται από 3 άτομα, την πρόεδρο της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου καθώς και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Δημήτρη Γουργιώτη, ενώ η τεχνική επιτροπή (που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει και το μεγαλύτερο φόρτο εργασίας για την διοργάνωση) από 7. Αναλυτικά:

Οργανωτική Επιτροπή

  1. Ιωσηφίδου Αναστασία, Πρόεδρος
  2. Φιλόσογλου Γεώργιος, μέλος
  3. Γουργιώτης Δημήτριος, μέλος

Τεχνική Επιτροπή

  1. Γεωργακόπουλος Ελευθέριος, Πρόεδρος
  2. Κροκίδης Ξενοφών, μέλος
  3. Μπρίγκος Ιορδάνης
  4. Παπαδόπουλος Δημήτριος
  5. Παπανικολάου Αθανάσιος
  6. Παπανικολάου Παναγιώτης
  7. Παράσχου Μιχαήλ

Καλούνται οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , ή στο τηλ/φαξ 2510 24734.