Α’ ΕΠΣΚ: Αναβολή λόγω πένθους στο Πλατανότοπος – Φίλιπποι

Πρεμιέρα στο κύπελλο κατηγοριών της Α' κατηγορίας με συνολικά 6 αναμετρήσεις

Με 6 αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο η 1η φάση του κυπέλλου κατηγοριών στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Η 7η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φρίξο Πλατανοτόπου και τον Μέγα Αλέξανδρο Φιλίππων που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής αναβλήθηκε από την διοργανώτρια αρχή, ύστερα από αίτημα των φιλοξενούμενων, μιας και το χωριό τους βρίσκεται σε πένθος λόγω του θανάτου του 30χρονου που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Αγ. Αθανάσιο Δράμας, όπου επίσης σκοτώθηκε και μια 19χρονη.

Στα αγωνιστικά, ο Βύρωνας τα βρήκε δύσκολα απέναντι στο Χαλκερό που παρέταξε ένα πολύ νεανικό σύνολο, αλλά κατάφερε έστω και στις καθυστερήσεις να επικρατήσει με 2-1 με γκολ του Άγγου στο 94ο λεπτό. Ο Αγγελίδης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Κιτσικόπουλος ισοφάρισε.

Στη Ν. Καρβάλη οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση απέναντι στην ΑΕ Καβάλας με 2-0 με τα δύο γκολ των Σιώτα και Χατζηβασιλειάδη, ενώ στο ντέρμπι της Θάσου που έγινε στο Λιμένα, τα Λιμενάρια επικράτησαν με 3-0 του γηπεδούχου Θεαγένη. Οι Κρηνίδες δεν είχαν πρόβλημα να περάσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού Καβάλας με 4-1, ενώ στην Ελευθερούπολη ο Ορφέας νίκησε με 1-0 τις Πηγές και στη Ν. Πέραμο ο Βρασίδας επικράτησε με 3-0 του Θεολόγου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:

Χαλκερό – Βύρωνας 1-2
Ολυμπιακός Καβ. – Κρηνίδες 1-4
Ορφέας Ελευθ. – Πηγές 1-0
Ν. Καρβάλη – ΑΕΚ Καβάλας 2-0
Πλατανότοπος – Φίλιπποι δ. δ.
Θεαγένης – Λιμενάρια 0-3
Ν. Πέραμος – Θεολόγος 3-0