ΕΠΣ Καβάλας: Η Δόξα Αμυγδαλεώνα «ανεβαίνει» στην Α’ κατηγορία!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Φιλίππων αποφάσισε να μη δηλώσει συμμετοχή στην «μεγάλη» τοπική κατηγορία και να συνεχίσει να παίζει στη Β’ και έτσι τη θέση του καλύπτει η πρώτη επιλαχούσα ομάδα

Στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας επιστρέφει και πάλι η ομάδα της Δόξας Αμυγδαλεώνα, μετά την απόφαση του Μέγα Αλέξανδρου Φιλίππων να μη δηλώσει συμμετοχή στην «μεγάλη» κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου στην οποία είχε προβιβαστεί την περασμένη χρονιά. Οι Φίλιπποι, που είχαν εξασφαλίσει την άνοδο τους μάλιστα σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική της Β’ στον Αμυγδαλεώνα, αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως, αποφάσισαν να μη δηλώσουν συμμετοχή στην Α’ κατηγορία και να ζητήσουν να παίξουν στη Β’.

Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι ότι η Δόξα Αμυγδαλεώνα ως η πρώτη επιλαχούσα θα πάρει τη θέση και θα συμμετέχει στο επόμενο, άκρως αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Η περίπτωση του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου

Η περίπτωση των Φιλίππων δεν είναι το μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει στην Α’ κατηγορίας, μιας και στο προσκήνιο έχουμε και τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι τελικά θα δηλώσει συμμετοχή στην Α’ (η τελευταία ημερομηνία κατάθεσης της συμμετοχής είναι η Παρασκευή 11/8), όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Αν καταθέσει τη συμμετοχή του θα αγωνιστεί κανονικά με πολύ μειωμένο προϋπολογισμό και στόχο την αξιοπρεπή συμμετοχή, αν όμως όχι τότε προβλέπεται ότι θα γίνει αγώνας μπαράζ  Θεαγένης – Αμισιανά και στην περίπτωση που τα Αμισιανά δεν ενδιαφερθούν Θεαγένης – Κρηνίδες.