Θανάσης Στημονιάρης: Έτρεξε χωρίς… τερματισμό 311 χιλ. μέσα σε 48 ώρες!

Ακόμα μια επιτυχία για τον Καβαλιώτη αθλητή, που πήρε την 1η θέση στο 5ο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Με χιλιάδες δρομείς από τη Θεσσαλονίκης και τη Βόρεια Ελλάδα να καλύπτουν 28.732 χιλιόμετρα και να συγκεντρώνονται 14.366 ευρώ για καλό σκοπό, έπεσε θριαμβευτικά το μεσημέρι της Κυριακής η αυλαία του 5ου «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», που έγινε για 50 ώρες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» γνώρισε μεγάλη επιτυχία και δικαιολόγησε τη φήμη του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα και υπερμαραθώνιου της Βόρειας Ελλάδας, αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένους όσους πήραν μέρος, ενώ έστειλε και μήνυμα ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας είναι πρωτοπόροι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στο τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκράτειου» και στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».

Πρωταγωνιστές στον αγώνα ήταν ο Καβαλιώτης αθλητής Θανάσης Στημονιάρης που κατάφερε σε διάστημα 48 ωρών να διανύσει 311χιλ. (!!!) και να τερματίσει πρώτος στην κατάταξη. Μάλιστα διήνυσε 30 χιλιόμετρα περισσότερα από τον Αλέξανδρο Αφεντουλίδη που τερμάτισε στην 2η θέση με 281 χιλ. Τρίτος ήταν ο Πολυχρόνης Μυλωνάς με 263 χιλιόμετρα. (συνολικά 855 χιλ.). Στις γυναίκες, πρώτη η Λιντίτα Χόκια, όπως και στον αγώνα των 24 ωρών, καλύπτοντας 248 χιλιόμετρα και την ακολούθησε η Τζούντιθ Μοχάτσι με 218.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αθλητής που συμμετέχει σε όλους τους αγώνες μεγάλων αποστάσεων και πρόσφατα τερμάτισε για ακόμα φορά και στο «Σπάρταθλον», έτρεξε συνολικά μέσα σ’ αυτό το 48ωρο, 42 ώρες, 4 λεπτά και 46 δεύτερα!!! Δηλαδή ξεκουράστηκε μόλις για 6 ώρες σε δύο 24ωρα!!! Μετά το τέλος του απαιτητικού αγώνα ο αθλητής του ΕΟΣ Καβάλας ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράσταση που είχαμε. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις αυτό που αγαπάς και την ίδια στιγμή να προσφέρεις στα παιδιά».