Ελένη Αγγελούδη: Δική της υπόθεση τα χρυσά μετάλλια στους 6ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Τρεις πρωτιές για την Καβαλιώτισσα Αμαζόνα με τον ίππο Reportero – Ανακηρύχθηκε 1η πολυνίκης Βορείου Ελλάδος και ο ίππος 1ος Ίππος για το 2018

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, οι 6οι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Για άλλη μια φορά η συμμετοχή μιας αθλήτριας από την Καβάλα έκανε τους αγώνες «δική» μας υπόθεση. Η αμαζόνα Ελένη Αγγελούδη με τον ίππο Reportero συμμετείχε και τις δύο ημέρες των Αγώνων. Την πρώτη μέρα κατέκτησαν δύο πρώτες θέσεις στις Κατηγορίες Α3 και Α4 με ποσοστά 65,455 και 62,692, ενώ την Κυριακή κατέκτησαν ένα αργυρό και ένα χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες Α3 και Α4 αντίστοιχα, με ποσοστό 66,136 και 63,269. Το ζευγάρι των αθλητών προπονείται στην Ακαδημία Κατσίτη, με προπονήτρια την Κωνσταντίνα Κατσίτη.

Πέρα όμως από τις πρωτιές των συγκεκριμένων Αγώνων, η συντοπίτισσά μας αμαζόνα κατάφερε κάτι πολύ περισσότερο: ανακηρύχθηκε και βραβεύτηκε ως 1η Πολυνίκης Βορείου Ελλάδος για το 2018 στην Κατηγορία Α3, ενώ ο ίππος της κ. Αγγελούδη, Reportero, βραβεύτηκε κι αυτός ως Πολυνίκης Ίππος για το έτος 2018.

Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος εύχεται στο αγωνιστικό ζευγάρι να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά το ίδιο δυναμικά όπως φαίνεται να κλείνει το 2018 και να έχουν συνεχή εξέλιξη στο άθλημα που υπηρετούν.