Κωνσταντίνα Κατσίτη: Τα καλύτερα έρχονται!

Καβαλιώτες μοιράζονται με τους αναγνώστες του KAVALA POST σκέψεις, συναισθήματα και στιγμές από την καθημερινότητά τους «μένοντας στο σπίτι»

Τι σημαίνει Καραντίνα; Καραντίνα για μένα σημαίνει ένα μεγάλο διάλειμμα… ένα διάστημα απουσίας από  όλους εσάς που με βάλατε στην καρδιά σας και μου δείξατε ότι πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ… ότι τα όνειρα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας… και ότι δεν πρέπει να παραιτείσαι από αυτά ακόμα και αν κάτι πάει στραβά.

Αυτό κάνω, λοιπόν. Έχω υπομονή και περιμένω να έρθει η μέρα που θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, αγαπημένοι μου φίλοι της ιππασίας!

Ο χώρος μου είναι άδειος χωρίς εσάς και την αγάπη σας! Όμως είμαστε καλά και αυτό έχει σημασία… να έχουμε την υγεία μας για να μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν!

Και για μένα ήταν μεγάλο το σοκ, γιατί ήρθα από την Αγγλία γεμάτη όνειρα και σχέδια για την Ακαδημία Ιππασίας Κατσίτη, αλλά ξαφνικά έπρεπε να σταματήσω και να φροντίσω για εμένα, την οικογένειά μου και φυσικά για όλους εσάς ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.

Κάνετε υπομονή και όλα θα πάνε καλά… τα καλύτερα έρχονται!

? Μείνετε ενωμένοι και αγαπημένοι

? Μείνετε δυνατοί

? Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε την αλήθεια των πραγμάτων

? Stay alive

? Stay home


Η Κωνσταντίνα Κατσίτη είναι διεθνής αθλήτρια και προπονήτρια ιππασίας