Το μπριτζ της Καβάλας ταξιδεύει στην Κίνα

Εκπρόσωποι του συλλόγου της Καβάλας επισκέφτηκαν την Δήμητρα Τσανάκα και της παρέδωσαν ένα μπλουζάκι το οποίο θα φορέσουν οι αθλητές στους παγκόσμιους αγώνες που θα γίνουν τον Ιανουάριο

Τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφθηκαν την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγωνιστικού Μπριτζ Καβάλας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Τσεκμέζογλου, για να την ευχαριστήσουν για τη συμπαράσταση, τόσο της ίδιας της Δημάρχου, όσο και του Δήμου γενικότερα, στις δράσεις του Συλλόγου.

Της παρέδωσαν ένα από τα μπλουζάκια του Συλλόγου, πάνω στα οποία είναι τυπωμένη η διαδικτυακή διεύθυνση τουριστικής προβολής του Δήμου, vizitkavala.gr. Τα μπλουζάκια αυτά, θα φορεθούν από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κίνα, όπου θα πάρει μέρος στους παγκόσμιους αγώνες Μπριτζ τον Ιανουάριο του 2019.

Επίσης δώρισαν στη Δήμαρχο, με την ευκαιρία της επικείμενης ολοκλήρωσης των έργων και παράδοσης του ανακαινισμένου κτιρίου της Μεγάλης Λέσχης, ένα κάδρο με μεγεθυμένο αντίγραφο φωτογραφίας της δεκαετίας του 1970, όπου εικονίζονται μερικά από τα μέλη του Συλλόγου, να παίζουν Μπριτζ. Είναι γνωστό, ότι στους χώρους της Μεγάλης Λέσχης, δεκαετίες πριν, αρκετοί καβαλιώτες χρησιμοποιούσαν τον χώρο αυτό, για να παίζουν αυτό το παιχνίδι, το οποίο, όπως είπε ο Πρόεδρος, είναι πνευματικό παιχνίδι, το οποίο προσομοιάζει με το σκάκι, και η διαφορά είναι πως το μπριτζ είναι ομαδικό παιχνίδι και το σκάκι είναι ατομικό.