Kick-Boxing: Πρώτα Βέλγιο μετά Ολλανδία ο Τσοχαταρίδης

Σε δύο πολύ γνωστά προπονητικά camp θα βρεθεί μέσα στον Δεκέμβριο ο Καβαλιώτης πρωταθλητής

Ο νεαρός kickboxer από την Καβάλα ανοίγει τα «φτερά του» καθώς θα βρεθεί για προπονήσεις σε training camp στο Βέλγιο 17 με 24 Δεκεμβρίου. Στην συνέχεια θα μεταβεί στην Ολλανδία για να προπονηθεί με τον Mitchell De Ligny. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του αναφέρει τα εξής.

«Κλείνουμε την χρονιά μας με το προγραμματισμένο training camp στο Βέλγιο 17 με 24 Δεκεμβρίου και κάνουμε ποδαρικό το 2019 στην χώρα της τουλίπας την Ολλανδία. Η προετοιμασία του Παναγιώτη Τσοχαταρίδη έχει ήδη ξεκινήσει για τους προγραμματισμένους αγώνες μέσα στο 2019 σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δύσκολος δρόμος με πολλές απαιτήσεις και πολλές θυσίες! Πάντα μαζί του όλη η ομάδα σε κάθε του βήμα».

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση για την συμμετοχή στο προπονητικό camp της Ολλανδίας ήρθε για τον Τσοχαταρίδη μετά την συμμετοχή του στο camp των Ultra Fighters. Εκεί ο προπονητής Mitchell De Ligny ξεχώρισε τον Καβαλιώτη πρωταθλητή και του ζήτησε να μεταβεί στην Ολλανδία και μετέπειτα θα του κλείσει αγώνα στην χώρα της τουλίπας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός αθλητής έχει επίσης συμβόλαιο και με την Hurricane Family του Deni Leonidi.