Νέστος: Και επίσημα Λάζαρος Ορφανίδης…

Μεταγραφή από το πάνω «ράφι» για την ομάδα της Χρυσούπολης που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Στην επισημοποίηση μιας μεταγραφικής κίνησης που είχε διαρρεύσει εδώ και λίγες ημέρες προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (23/12) η ομάδα του Νέστου. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανακοίνωση την απόκτηση του Λάζαρου Ορφανίδη με τον οποίο προσδοκά να θωρακίσει ακόμα περισσότερο την άμυνα του και να αποκτήθηκε μεγαλύτερη δύναμη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μιας και αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής (10/03/1995) μέσος με καταγωγή από τη Ξάνθη αγωνίστηκε φέτος σε 8 παιχνίδια με τον Αιγινιακό σε πρωτάθλημα της Football League και Κύπελλο ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειρας του.

Η Πορεία του

Η Ξάνθη τον είχε δώσει δανεικό στη Ζάκυνθο την περίοδο 2015-16 με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη Football league με 30 συμμετοχές και με προπονητές τους Καλίντ Καραμά (Μαροκινός), Τζιανλούκα Κολονέλο (Ιταλός), Βάνια Ραντίνοβιτς (Σέρβος) και Δημήτρη Μαγκαφίνη. Με την επιστροφή του στη Ξάνθη ο Λάζαρος Ορφανίδης αγωνίστηκε με προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε 4 παιχνίδια (3 πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου) με συνολικό χρόνο 220 λεπτά συμμετοχής. Ακολούθησε η μετακίνηση του και πάλι με την μορφή δανεικού στον Πανσερραϊκό την περσινή σεζόν και το καλοκαίρι πήγε στον Αιγινιακό απ’ όπου αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες.  Δεν θα είναι η μοναδική σημαντική προσθήκη.

Η Επίσημη ανακοίνωση

Η επίσημη ανακοίνωση του Νέστου για τη νέα μεταγραφική αυτή κίνηση αναφέρει τα εξής: «Ο Λάζαρος Ορφανίδης στο Νέστο μας! Η υπόσχεση της ομάδος γίνεται πράξη με μεταγραφές από το πάνω ράφι και μετά από φλερτ αρκετών ημερών, από σήμερα (23/12) ο Λάζαρος ανήκει στην ομάδα μας. Εχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Ξάνθης στην Super League και με τα χρώματα της Ζακύνθου του Πανσεραϊκόυ και με του Αιγινιακού φέτος έχοντας γεμάτες χρονιές όντας βασικό στέλεχος σε όλες τις ομάδες! Είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και μέσος. Λάζαρε καλώς ήρθε στη Νεστάρα μας»!

«Ταραχή» από τον Λευτέρη Πανταζή

Εν τω μεταξύ, όπως ακριβώς και πέρσι έτσι και φέτος, ο Χριστουγεννιάτικος χορός του Νέστου που πραγματοποιήθηκε στην «Παρουσία» το βράδυ του Σαββάτου σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Λευτέρης Πανταζής έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να διασκεδάσει τον κόσμο και τα κατάφερε για ακόμα μια χρονιά Με αφορμή την επιτυχία του χορού η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. «Το ΔΣ αισθάνεται μεγάλη χαρά για όλους τους φίλους μας που δώσανε ένα βροντερό παρών στον ετήσιο χορό της Νεστάρας μας σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία. Επίσης ευχαριστούμε τον Λευτέρη Πανταζή που είναι πάντα κοντά μας».