ΝΟ Καβάλας: Κοπή βασιλόπιτας με ευχές για μια «αξιόπλοη» χρονιά με το βλέμμα στον Παύλο Καπνόπουλο [φωτογραφίες]

Τα μέλη του Ομίλου αποχαιρέτησαν ξανά τον «άνθρωπο που ανέδειξε την υδατοσφαίριση στην Καβάλα»-Βράβευση αθλητών και το θέμα της στέγασης του ΝΟΚ στο επίκεντρο

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στεφάνου πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας το πρωί της Κυριακής 6 Ιανουαρίου 2019, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, βραβεύοντας, παράλληλα τους καλύτερους αθλητές της για το 2018.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΝΟΚ, Κώστας Κεραμυδάς, η χρονιά που πέρασε ήταν πλούσια σε διακρίσεις για τα τμήματα του Ομίλου, υπενθυμίζοντας, παράλληλα, ένα από τα βασικά αιτήματα του Ομίλου, την παράταση της μίσθωσης του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο ΝΟΚ, ώστε να μη διακοπεί η μακραίωνη ιστορία του Συλλόγου.

Παράλληλα, πληροφόρησε ότι ο Όμιλος και η Καβάλα διεκδικούν τη φιλοξενία του Finn World Masters για το 2021, με τον φάκελο να ετοιμάζεται ήδη προσεκτικά ώστε η Καβάλα να γίνει και πάλι το κέντρο της Ιστιοπλοΐας.

Όσον αφορά το θέμα της στέγασης του ΝΟΚ, ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι αναζητείται λύση, σε συνεργασία και με τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού, αλλά και με τον ΟΛΚ, ώστε να μη διακοπεί η πολύχρονη ιστορία και προσφορά του Ομίλου.

Τα μέλη του Ομίλου και ο κ. Παναγιωτόπουλος, όντας παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΚ, δεν ξέχασαν τον Παύλο Καπνόπουλο, τον «άνθρωπο που ανέδειξε την υδατοσφαίριση στην Καβάλα» και «έφυγε» ξαφνικά στα 74 του χρόνια (διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Όσον αφορά τον τυχερό της ημέρας, αυτός ήταν ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή τη βασιλόπιτας και τις βραβεύσεις των αθλητών