Μανώλης Γερακίνης: Καλή συνέχεια ΑΕΚ Καβάλας

Αποχωρεί από την θέση του ο υπεύθυνος Ακαδημιών του συλλόγου, επικαλούμενος επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την θέση του υπεύθυνου των Ακαδημιών της ΑΕΚ Καβάλας, γνωστοποίησε και επίσημα ο Μανώλης Γερακίνης με ανάρτηση του fb, επικαλούμενος επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους. Στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του, ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, τον πρόεδρο του συλλόγου, και εύχεται ότι καλύτερο στον προπονητή που θα τον διαδεχτεί στην θέση του τον Γιώργο Παντελίδη, που μόλις πριν από λίγες εβδομάδες έλυσε την συνεργασία του με την Ακαδημία του Κεραυνού Κρηνίδων.

Ο Μανώλης Γερακίδης αναφέρει τα εξής: «Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και για κάποιους προσωπικούς λόγους, αποχωρώ από τη θέση του υπευθύνου Ακαδημιών της ΑΕΚ Καβάλας ευχόμενος στην Ακαδημία τα καλύτερα και ευχαριστώντας τον πρόεδρο Σταμάτη Τσάμαρη και τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους.

Να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου Γιάννη Κουμλιά, Βασίλη Ζέρβα, Λάμπρο Κιοσσέ, Γρηγόρη Πουρσαϊτίδη και Μπάμπη Προβατίδη, όπως επίσης και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Παύλο Προβατίδη.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Κώστα Τσιμτσιρή και Σταύρο Παπαγιάννη, τους αφανείς ήρωες αυτής της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στη σωστή λειτουργία αυτής της ομάδας. Τέλος να ευχηθώ στον διάδοχο Γιώργο Παντελίδη ότι καλύτερο. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη λύση. Καλή συνέχεια ΑΕΚ…»