ΑΣ Taekwondo Καβάλας: Με 6 αθλητές το 6ο Snow camp της Κοζάνης

Μοναδική εμπειρία για τους αθλητές του Χάρη Παλτόγλου στο camp όπου συμμετείχαν 350 αθλητές από 7 χώρες

1249 0

Στο 6ο Snow camp Taekwondo 2019, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κοζάνη άνοιξε για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας η αυλαία των αθλητικών διοργανώσεων για το 2019 και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικότερα από τις 4 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης  στην Κοζάνη το 6ο Snow camp στο οποίο έλαβαν μέρος 350 αθλητές και αθλήτριες από την χώρας μας αλλά και από χώρες όπως είναι η Νορβηγία, το Ιράκ, η Σερβία, η Κύπρος, Αλβανία και η Βουλγαρία και Ελλάδα οι οποίοι προπονήθηκαν υπό την διεύθυνση Νορβηγού προπονητή.

Στη συγκεκριμένη  μεγάλη διοργάνωση ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας έλαβε μέρος με συνολικά 6 αθλητές που ήταν οι εξής: Αντωνιάδη Κίμων, Καραμάνη Δημήτριο, Καρακίτη Θεόδωρο, Καρακίτη Δημήτρη, Ιωάννου Πασχάλη και Καλογερόπουλο Άγγελο, ενώ την αποστολή του Καβαλιώτικου συλλόγου συνόδεψε ο προπονητής του Παλτόγλου Χάρης. Ήταν μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους και ταυτόχρονα ένα δυναμικό ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική χρονιά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να προπονηθούν με διεθνείς συναθλητές τους σε τεχνικές αγώνα και να μυηθούν σε καινούργιες προπονητικές πρακτικές υπό την διεύθυνση του διεθνούς προπονητικού team της διοργάνωσης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εμπειρία αυτή θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη στις αθλητικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν μιας και συνεισέφερε σημαντικά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής συμπεριφοράς των αθλητών του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας. Ο Καβαλιώτικος μάλιστα σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς των ΑΣ Κοζάνης, Μακεδονική Δύναμη και τον προπονητή της Χρήστο Αλμασίδη για την ευγενή του πρόσκληση καθώς και για την άψογη διοργάνωση.