Νέστος: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Κουντού

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Χρυσούπολης, με τον ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού, που γνωρίζει πολύ καλά την Γ' Εθνική

Έναν ποδοσφαιριστή που, αν και αλλοδαπός, γνωρίζει πολύ καλά την Γ’ Εθνική μιας και έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες της κατηγορίας πρόσθεσε και επίσημα στη δύναμη του ο Νέστος. Το συγκρότημα της Χρυσούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουσιέν Κουντού, ο οποίος δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες μαζί με την ομάδα και έπεισε για την αξία του τόσο τον προπονητή όσο και την διοίκηση του συλλόγου. Ο γεννημένος στις 3-9-1993 αμυντικός μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, αγωνιζόταν από την στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα κυρίως σε Αθηναϊκούς συλλόγους, εκτός από την περίοδο που φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών. Ξεκίνησε την χρονιά στο Κερατσίνι, ενώ έχει περάσει από και από Πετράλωνα, Δόξα Βύρωνα, Άγιο Ιερόθεο και η Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση του Νέστου αναφέρει τα εξής: «Παίκτης του Νέστου μας, ο 25χρονος μέσος Λουσιέν Κουντού από την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Κουντού έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα ( Κερατσίνι, Ηρακλής Ψαχνών, Πετράλωνα, Δόξα Βύρωνα, Άγιο Ιερόθεο, Ηλυσιακό). Λουσιέν καλώς ήρθες στη Νεστάρα μας»!

Την αντίθετη πορεία με τον Κουντού παίρνει, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Περσίδης, που δεν κατάφερε να βρει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας και αναζητεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.