Εργασιακό Μπάσκετ: Πένθος για τον θάνατο του Λευτέρη Γεωργακόπουλου

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών ένας άνθρωπος του μπάσκετ που ξεχώριζε για το ήθος και την αξιοπρέπεια του

Θλίψη στο Καβαλιώτικο μπάσκετ και γενικότερα στον τοπικό αθλητισμό σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του Λευτέρη Γεωργακόπουλου σε ηλικία 70 ετών. Ο παλαίμαχος αθλητής, που αγωνίστηκε σε ΑΟΚ και Αστέρα, που ήταν πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής του Εργασιακού πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης του δήμου Καβάλας, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο δίμηνο, μετά από ένα ατύχημα που είχε και τελικά κατέληξε χθες. Διακρινόταν για το πάθος και την αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό αλλά και για το ήθος και την αξιοπρέπεια του.

Σε ένδειξη πένθους για την σημαντική αυτή απώλεια το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ της Καβάλας θα αναστείλει για την τρέχουσα αγωνιστική (Σάββατο έως Δευτέρα) τις δραστηριότητες του. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η οργανωτική επιτροπή του Εργασιακού πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης του δήμου Καβάλας μετά την απώλεια του προέδρου της Λευτέρη Γεωργακόπουλου, αποφάσισε σε ένδειξη πένθους την αναβολή της τρέχουσας αγωνιστικής, από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, έως την Δευτέρα 21 του μηνός».

Ένωση Καλαθοσφαίρισης: «Δεν έλειψε από κανέναν αγώνα»

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εξέδωσε η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, όπου τονίζει ότι η απώλεια του ανθρώπου που δεν έλειψε από κανένα αγώνα της ομάδας είναι μεγάλη. «Ο Πρόεδρος και η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του πιο αγνού φίλου και φιλάθλου της Λευτέρη Γεωργακόπουλο. Ο Λευτέρης δεν έλειψε από κανέναν αγώνα της Ένωσης και η απώλεια του είναι πολύ μεγάλη όχι μόνον για την ομάδας μας αλλά και για το Καβαλιώτικο μπάσκετ, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε σε όλη του την ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του»!

Αστέρας: «Μεγάλη απώλεια για το Καβαλιώτικο μπάσκετ»

«Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του Αστέρα Καβάλας εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Λευτέρη Γεωργακόπουλου. Η απώλεια του Λευτέρη είναι πολύ μεγάλη για το Καβαλιώτικο μπάσκετ, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε σε όλη του την ζωή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του»!

Η κηδεία του Λευτέρη Γεωργακόπουλου θα γίνει την Παρασκευή (18/1) στις 13.00 στον ΙΝ Αγ. Φανουρίου στην Ν. Ηρακλείτσα.