Παύλος Δερμιτζάκης: «Να ξαναβάλουμε δύσκολα στο Νέστο…»

Ο προπονητής της Καβάλας μιλάει για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» με το Νέστο και το μοναδικό στόχο της ομάδας του

«Όλες αυτές τις ημέρες δουλεύουμε εντατικά για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής» τονίζει στις δηλώσεις του για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στο Νέστο στη «ΝΕ» ο προπονητής της Καβάλας. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δηλώνει σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τη νίκη. «Θέλουμε πάση θυσία να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα στις Σέρρες και τα παιδιά δουλεύουν σκληρά» αναφέρει και συνεχίζει «στόχος μας είναι να πάρουμε τους 3 βαθμούς, να πλησιάσουμε και πάλι στον έναν βαθμό το Νέστο και να του βάλουμε δύσκολα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, όπου υπάρχουν πιθανότητες βαθμολογικών απωλειών»!

«Κανένας δεν βγαίνει πρωταθλητής από την 18η αγωνιστική»

Σχολιάζοντας την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του συλλόγου μετά το 1-0 από τον Πανσερραϊκό είπε ότι «καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει απογοήτευση κυρίως λόγω του άσχημου αποτελέσματος, αφού μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει και σε κακές ημέρες να παίρνει βαθμούς. Όσο για την μέτρια εικόνα που είχε στο γήπεδο, μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων ήρθε και αυτή που σαφώς δεν μας ικανοποίησε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε»! Σε ότι αφορά το αν πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα πολλές πιθανότητες ο ΑΟΚ να κόψει πρώτος το νήμα στο τέλος της χρονιάς απάντησε ότι «υπάρχουν ακόμα 9 αγώνες και ποτέ κανείς δεν στέφθηκε πρωταθλητής από την 18η αγωνιστική. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του και όπως είπα, υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια που και οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να ξεπεράσουν».

Τέλος στέλνοντας ένα μήνυμα στους φιλάθλους της Καβάλας εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι τους κάλεσε να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας γιατί οι παίκτες τους χρειάζονται την υποστήριξη τους, όπως άλλωστε συνέβη και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.