Νέστος σε ΑΟΚ: Μη διαψεύδετε το περιστατικό με τον Μκρτσιάν, καταδικάστε το…

Ανακοίνωση της ομάδας της Χρυσούπολης για το θέμα, που πήρε τεράστιες διαστάσεις και απάντηση στην ανακοίνωση της ομάδας της Καβάλας

Ως ένα ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει για το ήθος και την προσωπικότητα του χαρακτηρίζει η διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης τον Ανδρέα Μκρτσιάν, η ανάρτηση του οποίου με την οποία κατηγόρησε συγκεκριμένο παράγοντα του ΑΟΚ για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι του στον αγώνα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» έχει πάρει τεράστια δημοσιότητα! Η διοίκηση του ΑΟΚ με δική της ανακοίνωση διέψευσε το γεγονός, έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του ποδοσφαιριστή και επισήμανε ότι η κίνηση του αυτή έγινε για να προβληθεί. Με τη σειρά της η διοίκηση του Νέστου, αναφέρει ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει ανάγκη αυτοπροβολής και σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΑΟΚ επισημαίνει ότι στην διάψευση του περιστατικού αλλά στην καταδίκη του.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Νέστου Χρυσούπολης αναφέρει τα εξής:

«Το ήθος του ποδοσφαιριστή μας Αντρέα Μκρτσιάν και την προσωπικότητα του δεν χρειάζεται να σας την αναλύσουμε!

Αν μη τι άλλο ο Αντρέας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι λειτουργεί με αγάπη και με αρχές στο άθλημα που υπηρέτει!

Δεν έχει την ανάγκη αυτοπροβολής από τέτοια περιστατικά και μας τιμάει το γεγονός που έχουμε στις τάξεις μας έναν ποδοσφαιριστή που υπερασπίζεται όλα αυτά τα γεγονότα που μας πονάνε!

Θα θέλαμε όμως η τοποθέτηση της Καβάλας να μην εστιάζεται τόσο στην διάψευση αλλά στην καταδίκη του περιστατικού αν και είμαστε σίγουροι ότι εφόσον υπάρχει το καταδικάζει!

Βέβαια αυτό δεν συμβαδίζει με την φιλοξενία της ομάδος που ήταν άψογη και με την άφιξη της ομάδος μας και στην διάρκεια του αγώνα και στην αναχώρηση της πράγμα που εστιάστηκε κι επίσημα ο προπονητής μας στην έναρξη των δηλώσεων του»!