ΠΑΟΚ Mundialito: Έκοψε την πίτα του, τίμησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη και υπεύθυνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο τίμησε η Ακαδημία της Καβάλας στην κοινή εκδήλωση με τον Μακεδονικό Αμισιανών

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Cafe Bar Chocolat στο Εμπορικό κέντρο της Καβάλας, η Ακαδημία ΠΑΟΚ Mundialito και ο Μακεδονικός Αμισιανών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, το πρωί της Κυριακής (17/2). Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο υπεύθυνος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (στο δίκτυο Ακαδημιών του οποίου ανήκει εδώ και αρκετό καιρό το Mundialito) Γιάννης Σαββίδης, που είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, καθώς και ο υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΑΟΚ (παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας) Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Και οι δύο βραβεύτηκαν από την διοίκηση της Ακαδημίας της Καβάλας, για την πολύ στενή και εποικοδομητική συνεργασία που έχουν οι δύο πλευρές.

Στην εκδήλωση η ΕΠΣ Καβάλας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Μιχάλη Παπαδόπουλο καθώς και τον γενικό γραμματέα της Χρήστο Παρασκευά, που παρέδωσαν το βραβείο στον Ιβάν Σαββίδη. Εκεί ήταν επίσης και ο πρόεδρος του ΑΟ Καβάλα Αντώνης Αντωνίου. Την τιμητική πλακέτα στον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο παρέδωσαν ο Αλέξης Δήμου και ο Κώστας Καστράνης.

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων μοιράστηκαν πιτάκια και 7 απ’ αυτά περιείχαν φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε δώρα (μπάλες και αντιανεμικά) από το κατάστημα «Αθλοκίνηση». Ο τυχερός στη μεγάλη πίτα (που τόσο αυτή όσο και τα πιτάκια ήταν προσφορά της Αρτοποιίας Καρβέλη) ήταν η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά τον Μακεδονικό Αμισιανών, με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον υπεύθυνο της Ακαδημία για την διοργάνωση της εκδήλωση και ευχήθηκε η συνεργασία των δύο συλλόγων να συνεχιστεί. Αναλυτικά: «Ως Διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Δήμου για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και ευελπιστούμε η συνεργασία μας αυτή να συνεχισθεί για πολλά χρόνια»