ΑΟ Καβάλα: Κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, τιμάει 6 ποδοσφαιριστές

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Oscar στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης και είναι καλεσμένοι όλοι οι φίλοι της ομάδας – Διαβάστε ποιοι παίκτες θα βραβευτούν

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει το απόγευμα της Τετάρτης 17/1 η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Καβάλα, και καλεί όλους τους φίλους του να συμμετέχουν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Oscar στις 19.00 και εκεί θα βρεθεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, με την τεχνική ηγεσία και τη διοικούσα επιτροπή, ενώ έχουν προσκληθεί παράγοντες του ποδοσφαίρου της Καβάλας αλλά και της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο 5 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καθώς και ένας εν ενεργεία.

Συγκεκριμένα θα τιμηθεί ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μανάφης, ο Γιώργος Σφακιανάκης και ο Γιώργος Καϊτατζής, όπως επίσης και ο Θόδωρος Τζιόλας. Επίσης θα βραβευτεί και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και παλαίμαχος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Τέλος η ομάδα της Καβάλας θα βραβεύσει και τον περσινό πολυτιμότερο παίκτη της (ΜVP) τον Χρήστο Καρακώστα, ο οποίος αγωνίζεται και φέτος στον ΑΟΚ.