Καβαλιώτικα… νοκ άουτ στο Λος Άντζελες [φωτογραφίες]

Ο Τριαντάφυλλος Μαβίδης πήρε άλλη μια μεγάλη νίκη, χωρίς να αποχωρίζεται τις... γούρικες και άκρως ελληνικές συνήθειές του κατά την είσοδό του στο ρινγκ

Ο Τριαντάφυλλος Μαβίδης (4-0, 4 KO) φαίνεται πως δεν ξέρει να παίρνει τη νίκη με άλλο τρόπο παρά με νοκ άουτ, αφού αυτό έκανε για άλλη μία φορά στο Λος Άντζελες, έχοντας πάντα ως γούρι την είσοδό του στο ρινγκ υπό τον ήχο της ποντιακής λύρας και την ελληνική σημαία.





Ο Καβαλιώτης αθλητής έκλεισε την απόσταση με τον αντίπαλό του Roberto Yong (6-15, 4 KO) στον δεύτερο γύρο και έκανε επιθέσεις με κροσέ. Αυτό που έκανε τη ζημιά ήταν ένα δεξί, το οποίο βρήκε τον αντίπαλο καθαρά στο πηγούνι και τον έριξε κάτω. Ο Μαβίδης πήγε στην ουδέτερη γωνία και απλά είδε τον διαιτητή να διακόπτει την αναμέτρηση χωρίς να μπει καν σε διαδικασία μετρήματος.

«Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και αυτό είναι όλο. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους συναθλητές που με βοήθησαν στην προετοιμασία», δήλωσε στο inthering.gr ο επονομαζόμενος και «Ντάφι».

Προπονητής του αθλητή είναι ο Θανάσης Μιχαλούδης, συναθλητής του ο Ανδρέας Κατζουράκης και προπονείται στο γυμναστήριο Phenomenal Boxing στο Λος Άντζελες.

*Πηγή: inthering.gr