«Κακώς ήλθε το δολλάριο»: Η Λαϊκή Συσπείρωση «πετσοκόβει» Δήμαρχο και Αντιπολίτευση για τη συναυλία των Αμερικανών με μία… «ταινία»! [βίντεο]

Ο Θόδωρος Μουριάδης -και με τεχνική deep fake!- και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου «πρωταγωνιστούν» σε «παρωδία» της γνωστής ελληνικής ταινίας - Κάλεσμα σε αντι-συναυλία έξω από τη Μεγάλη Λέσχη

Σφοδρές αντιδράσεις σημειώνονται τις τελευταίες μέρες, κυρίως από σωματεία που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, για τη συναυλία της Χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Μεγάλη Λέσχη ανήμερα της Εθνικής Εορτής, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, με «μπροστάρη» τη Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Καβάλας έπεσαν «βροχή» οι ανακοινώσεις καταδίκης της απόφασης της Δημοτικής Αρχής, με παράλληλο κάλεσμα να ακυρωθεί «το ξέπλυμα των φονιάδων μέσω της μουσικής».

Το θέμα «ήρθε» στο Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο το Σώμα αποφάσισε η συναυλία της Χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ να διεξαχθεί κανονικά, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Ωστόσο, η Λαϊκή Συσπείρωση επιμένει και αυτήν τη φορά αποφάσισε να επικοινωνήσει την αντίθεσή της με μία μίνι-«ταινία», που παρωδεί τόσο τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη όσο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της ελληνικής ταινίας «Καλώς ήλθε το δολλάριο», με τίτλο «Κακώς ήλθε το δολλάριο».

Παράλληλα, καλεί τον κόσμο της Καβάλας σε αντι-συναυλία που διοργανώνουν τα σωματεία και οι φορείς που αντιδρούν, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, στις 18:00, έξω από το κτίριο της Μεγάλης Λέσχης.

Δείτε την «ταινία»: