Άλλη μια καλή επίδοση για τον Δημοσθένη Ευαγγελίδη, αυτήν τη φορά στον Big Half του Λονδίνου

Ο Καβαλιώτης "running doctor", πανελληνιονίκης δρομέας μεγάλων αποστάσεων, πέτυχε σπουδαία επίδοση στον περίφημο «ημι» του Λονδίνου, αν και ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος

Άλλη μια διάκριση για τον Δημοσθένη ΕυαγγελίδηΜετά τον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), ο Καβαλιώτης πανελληνιονίκης δρομέας μεγάλων αποστάσεων, ιατρός στο επάγγελμα ο οποίος ζει εδώ και χρόνια μόνιμα στην Αγγλία, πέτυχε σπουδαία επίδοση στον περίφημο «ημι» του Λονδίνου με την επωνυμία “The Vitality Big Half”, παρά τον δυνατό άνεμο.




Ο 40χρονος αθλητής του ΟΚΑΚ τερμάτισε στο Cutty Sark του Greenwich σε 1ω 12:46 και στην 93η θέση. Ο “running doctor” του Hercules Wimblendon έδειξε ότι επανέρχεται δυναμικά ύστερα από την πολύμηνη αγωνιστική αποχή, ωστόσο όπως δηλώνει ο ίδιος στο runningnews.gr δεν έμεινε ευχαριστημένος από την επίδοσή του, καθώς στόχευε σε καλύτερο χρόνο, αποδίδοντας τον χαμηλό, για τον ίδιο, χρόνο στην κούραση και στον πολύ δυνατό αέρα.

Επόμενος στόχος για τον Δημοσθένη Ευαγγελίδη η κατάρριψη των επιδόσεων του Μαραθωνίου αρχικά στην ηλικιακή κατηγορία της Μ40 και αργότερα της Μ45.